Big Brother: Απίστευτο πλάνο με Θέμη και Αφροδίτη μέσα στο μπάνιο

Έδωσαν... πλάνο στο λαό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Απίστευτο πλάνο με Θέμη και Αφροδίτη μέσα στο μπάνιο

Το Big Brother έχει δείξει αρκετά πλάνα που προκαλούν αίσθηση, όπως με τον Θέμη να βρίσκεται στο μπάνιο και την Αφροδίτη να χορεύει... αισθησιακά.

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια... ιδιαίτερη υπόθεση, όπως αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο του σόου, με τους παίκτες να έχουν βέβαια και τις δικές τους, ξεχωριστές συνήθειες. Όλοι τους, τουλάχιστον, δείχνουν μια ευαισθητοποίηση στο να κρατάνε το σπίτι καθαρό.

Η καθαριότητα είναι, όπως φαίνεται, και η αγάπη του Θέμη, όπως και ο χορός για την Αφροδίτη, με τα σχετικά πλάνα να είναι, μάλλον, στην ημερήσια διάταξη. Να σημειώσουμε πως έκοψαν πάλι το live streaming του Big Brother γιατί έβρισαν τον Μικρούτσικο.

Big Brother: Χαμός στο Twitter με τη μάσκα του Θέμη - «Ερχόμαστε φιλικά...»

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother έφτασε στο τέλος του και η αλήθεια είναι πως στο twitter επικράτησε κανονικός χαμός με τη μάσκα ομορφιάς που επέλεξε να βάλει στο πρόσωπό του ο Θέμης, με μερικούς να τον παρομοιάζουν με εξωγήινο και να σχολιάζουν πως έρχεται στη γη... φιλικά!

Αυτές είναι οι ατάκες του Twitter για το Big Brother

Πολλά γράφτηκαν για τον Χρήστο Μακρίδη. Δείτε όμως εδώ με ποιον τρόπο τον ξεμπρόστιασε η Ραΐσα.

Σάλος στο Big Brother: Κυκλοφόρησε ακατάλληλο βίντεο παίκτριας

Σάλος επικρατεί στο Big Brother, καθώς φαίνεται πως έχει κυκλοφορήσει ακατάλληλο βίντεο παίκτριας του σόου, με την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ για ακόμη μια φορά να καλούνται να χειριστούν μια δυσμενή κατάσταση.

Το υλικό αυτό, που εμπεριέχει προσωπικές στιγμές της παίκτριας, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και σε αυτό η παίκτρια επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις με άνδρα με την χρήση κάμερας.

Πρόκειται, μάλιστα, για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του παιχνιδιού και η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει εκ νέου πανικό, μετά από όσα τραγικά συνέβησαν με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύντροφος της παίκτριας αυτής διέρρευσε το βίντεο, προκειμένου να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους, ενώ εκείνη ήδη κινείται δικαστικά και το κανάλι έχει ενημερωθεί, αναμενόμενο άμεσα να αντιδράσει.