Ιωάννα Τούνη: Άκρως αποκαλυπτική στο The 2night show - "Ο,τι και να πω για τον πρώην μου..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Άκρως αποκαλυπτική στο The 2night show -

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show ήταν εχθές το βράδυ η Ιωάννα Τούνη η οποία μεταξύ άλλως αποκάλυψε όσα έγιναν αφού μίλησε για το ροζ βίντεο και για την αντίδραση του πρώην της.

Η ίδια αναφέρθηκε στα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε, αλλά και στον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρετζή.

«Εγώ το είδα πρώτη φορά τώρα. Δεν θες να φανταστείς πως ένιωσα. Δεν ήξερα για το βίντεο.

Πήρα πάμπολλα μηνύματα από γυναίκες. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη. To ευχαριστώ είναι λίγο. Αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια είχε πάρα πολλά αρνητικά. Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία. Το κακό είναι ότι κυρίως η γυναίκα σε μία τέτοια περίπτωση και ο άνδρας ο μάγκας.Ωστόσο, μάλλον η όμορφη Ιωάννα είναι ερωτευμένη ξανά!

Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση αυτή η ιστορία. Σίγουρα δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου. Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου. Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο, αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό, προχωράμε» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα 2night

Πανικός στο Instagram με τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από τον ΑΝΤ1

Για ακόμα μία φορά η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να προκαλέσει κανονικό πανικό στο Instagram με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το στούντιο του ΑΝΤ1,.

Η αγαπημένη influencer έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι κάθε ανάρτησή της γίνεται πραγματικά ανάρπαστη.

Η όμορφη Ιωάννα μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο instagram από τα νησιά που περνάει τις διακοπές της με τα υπέροχα ρούχα και μαγιό, κυρίως από την εταιρία ρούχων που έχει, την Bubblegun.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από τον ΑΝΤ1 που προκάλεσε πανικό στο Instagram