Οι Κου Κου ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα της Ελένης Φουρέιρα

Είναι επίσημο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Κου Κου ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα της Ελένης Φουρέιρα

Στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα και τα επαγγελματικά της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση από την Κύπρο να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά τη χώρα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν, τo ΡΙΚ έχει κάνει ήδη επαφή με την εταιρεία της Ελένης Φουρέιρα και της έχει προτείνει να είναι η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2021 που θα γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μπορεί βέβαια, να είναι θετική η εταιρεία, ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα η Ελένη Φουρέιρα. Το ΡΙΚ έχει αναθέσει σε συνθέτη να γράψει τα τραγούδια, τα ακούσουν κι έπειτα θα δώσουν την τελική τους απάντηση.
Έμειναν άφωνοι οι Κου Κου. Τους «τρέλανε» ο Σήφης από το GNTM 3.

Με μια ανάρτηση αποκαλύφθηκε η είδηση για την Ελένη Φουρέιρα που θα «τρελάνει» τους θαυμαστές της

Πριν από λίγο αποκαλύφθηκε μέσα από μια ανάρτηση μια πολύ χαρμόσυνη είδηση για τα επαγγελματικά της Ελένης Φουρέιρα. Μάλιστα, ήδη έχει «τρελάνει» τους θαυμαστές της, που ανυπομονούν να την απολαύσουν.

Η Φουρέιρα, είναι από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο. Καθώς, μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη και στο εξωτερικό με τους περισσότερους fans να τους έχει στην Ισπανία.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι τραγουδιστές και γενικά οι καλλιτέχνες λόγω κορωνοϊού να βλέπουν τις ακυρώσεις τον συναυλιών να υποδέχεται η μια την άλλη, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα το πάει ένα βήμα παρακάτω και πρόκειται να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσει ένα live party στο Facebook, το οποίο διοργανώνει o ξένος καλλιτέχνης Eliad Cohen. Μαζί με άλλα γνωστά ονόματα το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 6:30 ώρα Ελλάδος, πρόκειται να βάλουν «φωτιά» στο Facebook.

Να πούμε πως ο κάθε καλλιτέχνης θα είναι live από το σπίτι του και όπως έχουμε δει, το σπίτι της Ελένης είναι απλά τέλειο.