Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη σημαντική απόφασή της

Τι θα κάνει η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη σημαντική απόφασή της

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια σημαντική απόφαση που πήρε μετά τις διακοπές της και ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της.

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην πέρασε με τον ιδανικό τρόπο για τη Δούκισσα Νομικού, ωστόσο πλέον η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις άσχημες αναμνήσεις και να αφοσιωθεί σε μία μεγάλη της αγάπη.

Αυτή είναι η σημαντική απόφαση που πήρε η Δούκισσα Νομικού

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στη δουλειά της και σήμερα έκανε επαγγελματική φωτογράφιση για τη νέα της συλλογή με κοσμήματα. Έχοντας στο πλευρό της την ομάδα της, βάφτηκε, ντύθηκε και έγινε μια κούκλα!

«Working mama is back», έγραψε η Δούκισσα Νομικού κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ και μία ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα η Δούκισσα Νομικού

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, θέλησε να ανακοινώσει μερικά πολύ ευχάριστα νέα τα οποία είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν να ενθουσιάσουν και με το παραπάνω τις διαδικτυακές της φίλες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κομμάτια από τη συλλογή κοσμημάτων της.

Με το καλοκαίρι να φεύγει σιγά σιγά, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει ένα πανέμορφο δώρο στις διαδικτυακές της φίλες, ενώ πριν από μερικές μέρες μας συγκίνησε με μία φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού

Η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για το Doukissa Nomikou Collection

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, έκανε μια ανακοίνωση για τη συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει με την ονομασία Doukissa Nomikou Collection.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και ειδικά του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της.

Χθες ωστόσο, με μια ανάρτηση της, η Δούκισσα Νομικού, έκανε γνωστό πως μετά το τέλος του καλοκαιριού, βγήκαν τα νέα κομμάτια της συλλογής της.

Η ίδια έχει δημιουργήσει την εταιρία με πολύ αγάπη και πολλά από τα κοσμήματα της, έχουν ξεπουλήσει στο λεπτό! Δείτε ωστόσο και μια ενημέρωση που έκανε και αφορά όλες τις γυναίκες.

Δούκισσα Νομικού Doukissa Nomikou Collection