Αναβρασμός με το Big Brother - Το νέο σχόλιο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο

Και πάλι απέναντι σε γυναίκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναβρασμός με το Big Brother - Το νέο σχόλιο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο

Κανονικός αναβρασμός επικρατεί για ακόμα μία φορά στο σπίτι του Big Brother, καθώς τις προηγούμενες μέρες, καταγράφηκε ένα σχόλιο, με το οποίο ένας παίκτης απειλεί να δείρει μία συμπαίκτριά του με αποτέλεσμα να προκληθεί για ακόμα μία φορά σάλος στο διαδίκτυο.

Λίγες μέρες πέρασαν μόνο από το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη που έφερε θύελλα αντιδράσεων και όπως όλα δείχνουν, το περιστατικό επαναλήφθηκε.

Αυτή τη φορά, ένας παίκτης μίλησε για μία συμπαίκτριά του μέσα στο σπίτι και ξεκαθάρισε πως τον εκνευρίζει τόσο και θέλει να τη δείρει!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος μιλώντας με δύο συμπαίκτριές του -την Αφροδίτη και τη Σοφία Δανέζη- απείλησε να χτυπήσει γυναίκα παίκτρια του σπιτιού και να της σπάσει τα δόντια καθώς… δεν τη χωνεύει. «Θα της δώσω μπάτσα σήμερα που θα της φύγουν τα δόντια, αλήθεια σου λέω», είπε αναφερόμενος στην Άννα-Μαρία, με το πιο εξοργιστικό να είναι ότι οι δύο γυναίκες που τον άκουσαν έδειχναν να συμφωνούν με όσα έλεγε!

Χωρίς να τολμήσει, φυσικά, να πει τα ίδια και μπροστά στη συμπαίκτριά του την οποία απείλησε να δείρει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ατάκα του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ζητούν από την παραγωγή του ριάλιτι να τον αποβάλλει με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ακριβώς έκανε και με τον Αλεξανδρίδη.

Big Brother: «Λύγισε» ο Νικόλας Παπαπαύλου μόλις είδε τη μαμά του και την αδερφή του

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο Νικόλας Παπαπαύλου, είδε τη μητέρα του και την αδερφή του οι οποίες βρίσκονταν στο πλατό και «λύγισε».

Πριν προλάβει να συνδεθεί με το σπίτι, η μητέρα του Νικόλα εξήγησε πως η οικογένειά της είναι πολύ δεμένη ενώ από τη μεριά της, η αδερφή του είπε πως είναι σίγουρη για τον Νικόλα και πως έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στο κοινό.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής έκανε τη σύνδεση με το σπίτι και με την εισαγωγή του, ο Νικόλας κατάλαβε πως θα έβλεπε τη μητέρα του και την αδερφή του και ξεκίνησε να κλαίει, ενώ φώναζε «αγάπη μου, αγάπη μου» απευθυνόμενος στη μαμά του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Νικόλας Παπαπαύλου είχε έναν άγριο καυγά με μια συμπαίκτριά του. Δείτε εδώ τι συνέβη.