Big Brother: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το ροζ βίντεο της Χριστίνας

Έξαλλος με το περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το ροζ βίντεο της Χριστίνας

Λίγο μετά τη δυνατή εξομολόγηση που έκανε στον Big Brother η Χριστίνα Οργφανίδου για το ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού ενώ έκανε την πιο δυνατή τοποθέτηση για το περιστατικό που πλήγωσε την παίκτρια.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο - δείτε το εδώ - η Χριστίνα Ορφανίδου ξέσπασε σε κλάματα ενώ βρισκόταν σε σύνδεση με τον Χάρη Βαρθακούρη και τους υπόλοιπους στο πλατό.

Αμέσως το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος ξεκίνησε να φωνάζει και να εξηγεί στη Χριστίνα πως δεν έχει λόγο να ντρέπεται ούτε να κλαίει για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δείτε το ξέσπασμά του στο παρακάτω βίντεο:

Big Brother: Το σχόλιο του Χάρη για την Αντελίνα που προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στο σημερινό live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε για ακόμα μία φορά, ένα σχόλιο για την αγαπημένη του σύζυγο, Αντελίνα και προκάλεσε φυσικά την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος διαφώνησε με τον παρουσιαστή.

Όλα ξεκίνησαν από τον μπαμπά του Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος ξεκαθάρισε πως κουμάντο μέσα στο σπίτι του κάνει η γυναίκα του και ο Χάρης Βαρθακούρης συμφώνησε αμέσως ξεκαθαρίζοντας πως και στο δικό του σπίτι το ίδιο έγινε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε και σχολίασε πως επειδή συμβαίνει στο δικό του το σπίτι, δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλα.

Νωρίτερα στο Big Brother βέβαια ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαφώνησαν ξανά με αφορμή την Αντελίνα

Μόλις μπήκε στο πλατό η ψυχολόγος του show, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε για τη μπλούζα που φορούσε, τονίζοντας πως είναι «μια παλιά μου γκόμενα».

Η συγκεκριμένη λέξη όμως, προκάλεσε την αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος θέλησε να “διορθώσει” τον Μικρούτσικο.

  • Α.Μ.: Πώς σου φαίνεται; Μια παλιά μου γκόμενα.
  • Χ.Β.: Μια παλιά σου σχέση.
  • Α.Μ.: Το “γκόμενα” σε πειράζει;
  • Χ.Β.: Εμένα προσωπικά όχι, αλλά δεν αρέσει στη γυναίκα μου αυτή η λέξη. Όσες φορές έχω πει αυτή τη λέξη, μου λέει “γκόμενα;”.
  • Α.Μ.: Ναι, είναι άσχημη αλλά έχει και έμφαση.