The Bachelor: Το... σώσε μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλακο και το αινιγματικό γράμμα

Πανικός στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Το... σώσε μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλακο και το αινιγματικό γράμμα

Για ακόμα μία φορά στο The Bachelor, έγινε το σώσε, αυτή τη φορά ωστόσο μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλάκο, με τις παίκτριες να στήνουν και πάλι ένα μεγάλο καυγά και μία να αποκαλεί μία συμπαίκτριά της, «ζώο». Από την άλλη, μία διαγωνιζόμενη έδωσε ένα αινιγματικό γράμμα στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Αιτία για τον καυγά φαίνεται πως ήταν το παιχνίδι ποδοσφαίρου από το προηγούμενο επεισόδιο, ενώ αφορμή στάθηκε το γεγονός, ότι η Νικολέττα πήρε τον Βασιλάκο κι έφυγε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τσακωμούς την ώρα που ο Βασιλάκος... φιλούσε την Νικολέττα, αλλά και μπροστά του, δημιουργώντας ένα σκηνικό, απέναντι στο οποίο ο ίδιος ήταν αμήχανος.

Ένα γράμμα δόθηκε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο «The Bachelor», με μια παίκτρια να του ζητά κάτι συγκεκριμένο, αφήνοντάς του το στην ομαδική δοκιμασία, όπου έπεσαν φοβερά «καρφιά».

Η Κασσιανή είχε μια έκπληξη για τον Έλληνα bachelor, αφήνοντάς του ένα προσωπικό γράμμα, στο οποίο τελικά θέλησε να του εκφράσει ένα παράπονο, στο οποίο ο ίδιος φάνηκε να δείχνει κατανόηση.

Συγκεκριμένα, η Κασσιανή του ζήτησε να της δώσει περισσότερη σημασία, προσθέτοντας, πως θα του απαντήσει σε ό,τι κι αν τη ρωτήσει. Ο Βασιλάκος το έλαβε υπόψη του και ήταν έτοιμος για το cocktail party, ωστόσο λίγο νωρίτερα, μία παίκτρια του έριξε άκυρο.

The Bachelor: Βγήκαν και πάλι τα μαχαίρια - «Είσαι ψεύτρα»

Για ακόμα μία φορά στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στις παίκτριες και πάλι φυσικά για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, με μία διαγωνιζόμνη, να μη διστάζει να αποκαλέσει μία συμπαίκτριά της, ψεύτρα.

Άγριος καβγάς υπήρξε στο «The Bachelor», με τις παίκτριες να αντιδρούν έντονα, μετά το ραντεβού που είχε με συγκάτοικό τους ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μία εξ αυτών να τη λέει ψεύτρα στο πρόσωπό της.

Μετά την ομαδική δοκιμασία, που είχε επίσης αρκετά «καρφιά» μεταξύ των παικτριών, ο Βασιλάκος διάλεξε τη Μαρίνα, με τους δυο τους να βγαίνουν για δείπνο και να μοιράζονται επίσης καυτές στιγμές μεταξύ τους.

Όταν γύρισε, δε, έδειξε τον ενθουσιασμό της η Μαρίνα, αλλά σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δε θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Κάπου εκεί, μια συγκάτοικός της είπε πως λέει ψέματα για το φιλί, προκαλώντας τον τσακωμό.