Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Ντέρμπι για ακόμα μία εβδομάδα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Το τρίτο ζωντανό επεισόδιο του Big Brother ολοκληρώθηκε και έγινε γνωστός ο παίκτης, ο οποίος αποχωρεί από το σπίτι, μετά από απόφαση του κοινού, σε μία ψηφοφορία ανάμεσα σε πέντε παίκτες που κρίθηκε και πάλι στη λεπτομέρεια.

Το σόου, για ακόμη μια φορά, είχε πολλές εκπλήξεις να μας προσφέρει και δυνατές συγκινήσεις, όπως και καβγάδες, με κορυφαίο αυτόν της Άννας Μαρίας με τον Δημήτρη Κεχαγιά που δεν έδειξαν οι κάμερες. Οι παίκτες μίλησαν για τα θέματα που τους απασχόλησαν, ανταποκρίθηκαν σε προκλήσεις και πέρασαν από την... ανάκριση των Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικου.

Στο τέλος, όμως, ένας έπρεπε να αποχωρήσει και αυτός ήταν ο Νικόλας Παπαπαύλου. Συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους έναντι των Χρήστο Μακρίδη, Δημήτρη Κεχαγιά, Νίκου Ζέκκου, Ράνιας Καραγιάννη και, τελικά, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Big Brother: Συγκίνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα λόγια του για την εξομολόγηση του Θέμη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να συγκινήσει με τα λόγια που είπε στον Θέμη μετά από την ιδιαίτερη εξομολόγηση που έκανε χθες. Ο παρουσιαστής έδωσε συγχαρητήρια στον γνωστό youtuber.

Ο Θέμης βρέθηκε στο hot seat προκειμένου να μάθει τα πάντα σχετικά με ένα δίλημμα που του είχε ετοιμάσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Πριν προλάβει ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης να ανακοινώσει στο Θέμη τη δοκιμασία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε το λόγο και εξήγησε στο Θέμη πόσο σημαντικά ήταν όλα όσα είπε χθες - δείτε τα εδώ.

Στη συνέχεια, του ανακοινώθηκε πως έχει την επιλογή είτε να σκίσει ένα γράμμα που έστειλε η αδερφή της Σοφίας μαζί με ένα δώρο για να πάρει ασυλία, είτε να δώσει στη συμπαίκτριά του το πακέτο από την οικογένειά της.

Ο Θέμης δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό και είπε πως δε χρειάζεται την ασυλία και πως ποτέ του δε θα έκανε κάτι τέτοιο, ενώ πήγε αμέσως το γράμμα στη Σοφία.