The Bachelor Highlights: Τα "καυτά" φιλιά του Βασιλάκου, τα ξεμαλλιάσματα και η αποχώρηση

Όσα έγιναν το χθεσινό βράδυ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights: Τα

Επικές στιγμές ζήσαμε και στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor. Είχαμε "καυτά" φιλιά ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και παίκτρια, ξεμαλλιάσματα, αλλά και στο τέλος μια αποχώρηση.

The Bachelor: Νέα "καυτά" φιλιά από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το επεισόδιο του The Bachelor και ήδη ξεκίνησαν τα νέα "καυτά" φιλιά από τον Παναγιώτη Βασιλάκο με δύο από τις διαγωνιζόμενες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κανονικός χαμός ανάμεσά τους.

Επόμενο βήμα στο «The Bachelor» φαίνεται πως θα οι πιο προσωπικές στιγμές, αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει πάρει φόρα και φιλιέται με όλες τις κοπέλες, ψάχνοντας κάθε ευκαιρία.

Το σόου του Alpha ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία, με ορισμένες παίκτριες να βγαίνουν σε ομαδικό ραντεβού και το θέμα να είναι οι κινηματογραφικοί έρωτες.

Ο Βασιλάκος κάλεσε πρώτη την Αντζελίνα, που είχε ντυθεί Κλεοπάτρα, και στο τέλος την φίλησε, προκαλώντας και πάλι ένα καυτό στιγμιότυπο, ενώ το ίδιο έκανε και με τις υπόλοιπες.

Στο τέλος της δοκιμασίας, πάντως, διάλεξε τη Μαρίνα, η οποία θα περνούσε ένα δείπνο μαζί του. Βέβαια καυτά στιγμιότυπα είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο. Δείτε εδώ τι συνέβη μέσα στην πισίνα.

«Είσαι φίδι...» - «Ξεμάλλιασμα» για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου

Κανονικό «ξεμάλλιασμα» επικράτησε για ακόμα μία φορά στο The Bachelor και πάλι για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, με μία διαγωνιζόμενη να μη διστάζει να αποκαλέσει μία συμπαίκτριά της «φίδι» κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους.

Τα «μαχαίρια» βγήκαν για χάρη του Παναγιώτη Βασιλάκου, με τις παίκτριες πια να ασχολούνται με το... ποια τον φίλησε καλύτερα, πετώντας τρομερές ατάκες μεταξύ τους.

Οι δύο παίκτριες, που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ήταν η Αντζελίνα και η Νικολέττα, με την πρώτη να της αναφέρει πως πάλι φιλήθηκε μαζί του και τη δεύτερη να μην κατανοεί το πρόβλημα που είχε μαζί της.

Η Αντζελίνα της είπε πως είναι «πολύ βασική», με την Νικολέττα να απαντά πως της... ταιριάζουν τα φίδια.

Βγήκαν και πάλι τα μαχαίρια - «Είσαι ψεύτρα»

Για ακόμα μία φορά στο

επεισόδιο του The Bachelor, βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στις παίκτριες και πάλι φυσικά για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, με μία διαγωνιζόμενη, να μη διστάζει να αποκαλέσει μία συμπαίκτριά της, ψεύτρα.

Άγριος καβγάς υπήρξε στο «The Bachelor», με τις παίκτριες να αντιδρούν έντονα, μετά το ραντεβού που είχε με συγκάτοικό τους ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μία εξ αυτών να τη λέει ψεύτρα στο πρόσωπό της.

Μετά την ομαδική δοκιμασία, που είχε επίσης αρκετά «καρφιά» μεταξύ των παικτριών, ο Βασιλάκος διάλεξε τη Μαρίνα, με τους δυο τους να βγαίνουν για δείπνο και να μοιράζονται επίσης καυτές στιγμές μεταξύ τους.

Όταν γύρισε, δε, έδειξε τον ενθουσιασμό της η Μαρίνα, αλλά σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δε θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Κάπου εκεί, μια συγκάτοικός της είπε πως λέει ψέματα για το φιλί, προκαλώντας τον τσακωμό.

Η παίκτρια που έριξε «άκυρο» στον Παναγιώτη Βασιλάκο

Κι όμως στο The Bachelor, το είδαμε και αυτό! Μία από τις παίκτριες βγήκε ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ωστόσο στο τέλος δεν τον άφησε ούτε να την πλησιάσει ούτε να τη φιλήσει και του έριξε ένα άκυρο που δεν περίμεναν οι άλλες παίκτριες.

Άλλο ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε τόπο στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να διαλέγει κοπέλα, για να τον συνοδεύσει στο πρωινό του, αλλά τα κορίτσια να τη «θάβουν», θεωρώντας πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι παίκτριες έλαβαν το πρωί, μετά την νύχτα του μεγάλου τσακωμού, ένα γράμμα, όπου ο Βασιλάκος ανέφερε πως μια από αυτές έπρεπε να έρθει στο σπίτι του, προκειμένου να φάνε μαζί πρωινό και να βρεθούν στο τζακούζι.

Η κοπέλα αυτή ήταν η Μαριεύη, με τις συγκατοίκους της να θεωρούν, ότι στο τέλος θα αποχωρήσει κι ας τη διάλεξε ο Βασιλάκος. Η ίδια φρόντισε να... διατρανώσει τη θεωρία αυτή, αφού δεν τον άφησε στο τζακούζι να την πλησιάσει πολύ, ενώ δεν πήρε και τριαντάφυλλο στο τέλος, ενώ καυγάς στήθηκε και κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Το... σώσε μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλακο και το αινιγματικό γράμμα

Για ακόμα μία φορά στο The Bachelor, έγινε το σώσε, αυτή τη φορά ωστόσο μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλάκο, με τις παίκτριες να στήνουν και πάλι ένα μεγάλο καυγά και μία να αποκαλεί μία συμπαίκτριά της, «ζώο». Από την άλλη, μία διαγωνιζόμενη έδωσε ένα αινιγματικό γράμμα στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Αιτία για τον καυγά φαίνεται πως ήταν το παιχνίδι ποδοσφαίρου από το προηγούμενο επεισόδιο, ενώ αφορμή στάθηκε το γεγονός, ότι η Νικολέττα πήρε τον Βασιλάκο κι έφυγε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τσακωμούς την ώρα που ο Βασιλάκος... φιλούσε την Νικολέττα, αλλά και μπροστά του, δημιουργώντας ένα σκηνικό, απέναντι στο οποίο ο ίδιος ήταν αμήχανος.

Ένα γράμμα δόθηκε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο «The Bachelor», με μια παίκτρια να του ζητά κάτι συγκεκριμένο, αφήνοντάς του το στην ομαδική δοκιμασία, όπου έπεσαν φοβερά «καρφιά».

Η Κασσιανή είχε μια έκπληξη για τον Έλληνα bachelor, αφήνοντάς του ένα προσωπικό γράμμα, στο οποίο τελικά θέλησε να του εκφράσει ένα παράπονο, στο οποίο ο ίδιος φάνηκε να δείχνει κατανόηση.

Συγκεκριμένα, η Κασσιανή του ζήτησε να της δώσει περισσότερη σημασία, προσθέτοντας, πως θα του απαντήσει σε ό,τι κι αν τη ρωτήσει.Ο Βασιλάκος το έλαβε υπόψη του και ήταν έτοιμο cocktail party.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος του τρίτου του επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου, καθώς δεν πήρε το περιβόητο τριαντάφυλλο από τον Βασιλάκο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Κατερίνα.