Κάτια Ζυγούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Σάκη Ρουβά - «Εκείνο το βράδυ είδα...»

Συγκινούν τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Σάκη Ρουβά - «Εκείνο το βράδυ είδα...»

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στην εμφάνιση του στο Ηρώδειο, όπου βρέθηκε για να τον καμαρώσει στο πλευρό της διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου.

Σε μια ανάρτηση της λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά περήφανη είναι για εκείνον. Δείτε την τρυφερη τους φωτογραφία.

«Η Σόνια και ο Σάκης στο Ηρώδειο! Μια εβδομάδα μετά ποστάρω αυτήν την φωτογραφία για να σας περιγράψω τι είδα εκείνο το βράδυ. Πέρα από τα ευνόητα, είδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να έχει άγχος, να προετοιμάζεται για αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό, με πείσμα και φιλότιμο. Να ψάχνει με το βλέμμα του,τους δικούς του ανθρώπους. Να πετυχαίνει τα όνειρα του, αυτά για τα οποία έχει δουλέψει σκληρά, που οι Κυριακές δεν είχαν ξεκούραση. Να μου μαθαίνει κάθε φορά πως τα όνειρα μου, όσο τρελά και αν φαντάζουν, όταν δώσω την ψυχή μου, γίνονται πραγματικότητα».

Σάκης Ρουβάς: Το παθιασμένο φιλί στην Κάτια Ζυγούλη στο κατάμεστο Ηρώδειο

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς, στην πιο δημιουργική και ώριμη στιγμή του, ένωσαν τις υπέροχες φωνές τους για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο, πλαισιωμένοι από την Oρχήστρα Mobile, υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.Από το πλευρό του Σάκη δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη!

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Σάκης κατέβηκε από τη σκηνή και προχωρώντας ανάμεσα στο πλήθος, έφτασε στη γυναίκα του, Κάτια Ζυγούλη και αφού τη φίλησε τρυφερά στο στόμα, της παρέδωσε μια ανθοδέσμη!

Οι δύο κορυφαίοι και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, με την τόσο διαφορετική και ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, ενώσαν την ευαισθησία και την αγάπη τους για το τραγούδι, με το ανεπανάληπτο ταλέντο τους, και μας παρέσυραν σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του Διεθνούς και Ελληνικού Ρεπερτορίου.

Ρουβλας Κάτια