"Καταγγελία" από follower της Ελένης Μενεγάκη - «Ήρθαμε στα Άχλα και...»

Το μακροσκελές κείμενο στα σχόλια της φωτογραφίας της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια απίστευτη "καταγγελία" έκανε follower της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram. Αφορμή στάθηκε ο δρόμος στα Άχλα ο οποίος οδηγεί στην αγαπημένη παραλία της παρουσιάστριας η οποία βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην όμορφη Άνδρο για το τριήμερο με σκοπό να χαλαρώσει και να φυτέψει τα ζαρζαβατικά της στο μποστάνι που έχει φτιάξει στον κήπο του σπιτιού της.

Μάλιστα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον πανέμορφο κήπο που έχει φτιάξει η ίδια με τα χέρια της, ενώ εκείνη είναι που τα προσέχει όταν βρίσκεται στο νησί.

Ωστόσο, στα σχόλια υπήρξε μια "καταγγελία" για το δρόμο στα Άχλα που οδηγεί στην παραλία που λατρεύει η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτή είναι η "καταγγελία" που έκανε στα σχόλια follower της Ελένης Μενεγάκη

«Ήρθαμε στα Άχλα και οι δρόμοι είναι οι χειρότεροι. Γιατί δεν προνοείτε ρε Ελενάκι μου για αυτούς; Είναι κρίμα τέτοια ωραία παραλία. Αν δεν είχαμε τζιν δεν θα κατεβαίναμε ποτέ!! Έχει και τον ποταμό και τους κύκνους... Αλλά πολύ χάλι ο δρόμος», της έγραψε διαδικτυακή της φίλη, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντάει...

«Πολλοί δρόμοι στην επαρχία είναι έτσι! Έχεις δίκιο, όμως είναι ένα μεγάλο νησί και φροντίζουν να συντηρούν τους δρόμους που κινούνται πιο πολύ! Δεν μπορούν να συντηρούν το ίδιο και τους δρόμους που χρησιμοποιούνται 2 μήνες το χρόνο! Άσε που και να τον φτιάξουν με την πρώτη βροχή χαλάει! Εγώ λέω πάντα ελάτε με το καραβάκι από την χώρα».

Ελένη Μενεγάκη Άχλα Άνδρος

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από την Άνδρο και το ξενοδοχείο του γιου της, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη.