Γάμος στην Ελληνική showbiz - Ζευγάρι παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέσης

Είπε το πολυπόθητο ναι η...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γάμος στην Ελληνική showbiz - Ζευγάρι παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέσης

Έναν γάμο θα έχουμε σε λίγο καιρό στην Ελληνική showbiz, αφού παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέσης ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η νύφη είπε το πολυπόθητο «ναι» και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret η Μαίρη Κατράντζου φαίνεται πως έπειτα από 18 χρόνια σχέσης, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στην αγκαλιά του διακεκριμένου καθηγητή Νευρολογίας, Μάριου Πολίτη.

Μαίρη Κατράντζου γάμος

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν και για μία αγαπημένη τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και η αλήθεια είναι πως είδαμε το νυφικό της και πάθαμε πλάκα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε αγαπημένο ζευγάρι - Παραμυθένιος ο γάμος στην Καστέλα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η σχεδιάστρια Ζήνα Γλου και ο επιχειρηματίας Νικόλας Μπέης. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην Καστέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ‘’Espresso”, ο γάμος τους τελέστηκε σε ένα λιτό, αλλά παραμυθένιο σκηνικό. Το ζευγάρι έλαμπε πραγματικά από ευτυχία.

Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο δείπνο, αποκλειστικά για συγγενείς και λιγοστούς φίλους των νεονύμφων, στο σπίτι της οικογένειας Γλου στον Πειραιά.

Γάμος Γλου

Γάμος έκπληξη στην showbiz - Παντρεύτηκε ηθοποιός από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα

Έναν γάμο έκπληξη είχαμε στην ελληνική showbiz. Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκα ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά Ντόλτσε Βίτσα.

Ο λόγος για την τηλεοπτική Αγγελικούλα, την οποία είχαμε δει στο επεισόδιο που που θα παντρευόταν η κόρη της Χριστίνας, η Ντορίτα και ήταν η ανιψιά της Ασπασίας.

Σήμερα, η Μελίνα Ντούσικου δεν θυμίζει σε τίποτα το τότε κοριτσάκι, αφού έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα. Μάλιστα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία είναι πολύ ευτυχισμένη. Να σημειώσουμε πως και ένα αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύθνο.

Αγγελικούλα Ντότσε Βίτσα γάμος