Ρίγη συγκίνησης από την Σίσσυ Χρηστίδου - «Σκέφτηκα να μπορούσα να μιλήσω στους γονείς του Θέμη»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την Σίσσυ Χρηστίδου - «Σκέφτηκα να μπορούσα να μιλήσω στους γονείς του Θέμη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, μίλησε για την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος στο Big Brother για τη ζωή του και πως τον αντιμετώπισαν οι γονείς του. Τα λόγια της προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Στην εκπομπή συγκεκριμένα, προβλήθηκε το απόσπασμα όπου ο Θέμης μιλάει ανοιχτά για όλα και στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο...

«Πραγματικά, μίλησε μέσα στη καρδιά μου. Σκέφτηκα εκείνη την ώρα να μπορούσα εγώ να πάω να μιλήσω στους γονείς του, να κάνουμε μια συζήτηση. Είμαστε θεωρώ σε μια μεταβατική περίοδο, στον πλανήτη όχι μόνο σαν χώρα απλά στη χώρα μας ακολουθούμε λίγο πιο μετά. Είμαστε σε μια μεταβατική φάση που έχουμε ξεπεράσει κάποια πράγματα αλλά σε κάποια άλλα είναι το μυαλό μας κολλημένο και σκεφτόμαστε τι θα πουν όλοι οι άλλοι πέρα από το δικό μας το παιδί, που δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από την ευτυχία του» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε και το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Μουτσινά με αφορμή την εξομολόγηση του Θέμη

Προβληματισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - "Ο γιος μου, μου ζήτησε..."

Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Οpen. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος της , της ζήτησε να μην κάνει εκπομπή! Κατι που την προβλημάτισε αρκετά!

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως ο γιος της, της ζήτησε του χρόνου να μην κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο αλλά τις καθημερινές που εκείνος βρίσκεται στο σχολείο. Δείτε εδώ ντοκουμέντα πίσω απο τις κάμερες της εκπομπής!

Αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε την παρουσιάστρια μιας και όπως παραδέχτηκε εκείνη προτιμά το Σαββατοκύριακο.