Big Brother: Σάλος στα social media με το σχόλιο για τον Θέμη - «Θα μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή του»

Σοκαριστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Σάλος στα social media με το σχόλιο για τον Θέμη - «Θα μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή του»

Σάλος επικρατεί στα social media με ένα σχόλιο που κυκλοφορεί και αφορά τον Θέμη Κανέλλο από το Big Brother. «Θα μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή του», γράφει μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, σε ένα απόσπασμα από το ριάλιτι που έχει ανέβει στο Youtube χρήστης, έγραψε ένα σχόλιο το οποίο έχει φέρει πολλές αντιδράσεις.

«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΕΤΑ , ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ! ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ… Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!», γράφει.

Big Brother Θέμης Κανέλλος

Νωρίτερα να σημειώσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της σχολίασε το απόσπασμα από το ριάλιτι, στο οποίο ο Θέμης ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση για την οικογένεια του και με τα όσα πέρασε στη ζωή του μέχρι σήμερα λόγω της ερωτικής του προτίμησης.

Big Brother: Ράγισε καρδιές ο Θέμης με την εξομολόγηση για την οικογένεια του - Πλάνταξε στο κλάμα

Καρδιές ράγισε στο Big Brother με την εξομολόγηση που έκανε ο Θέμης Κανέλλος. Τον κάλεσε ο Μεγάλος Αδερφός, μίλησε για την οικογένεια του και πλάνταξε στο κλάμα, με αφορμή τα όσα έζησε.

Ο Θέμης, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και εξομολογήθηκε τα όσα έχει ζήσει στο σπίτι του. Πως τον έχει αντιμετωπίσει ο κόσμος, αλλά και η ίδια η οικογένεια του.

Όταν μάλιστα, ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε τι θα ήθελε να πει στους γονείς του, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε να ακούνε περισσότερο τι τους λέει το παιδί τους. Ενώ, δήλωσε πως ξέρει πως τον αγαπάνε πολύ. Δείτε ποια είναι η σχέση του Θέμη με την Ξανθή Τζερεφού.