«Λύγισε» η Σοφία Μουτίδου - Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια του The Booth

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λύγισε» η Σοφία Μουτίδου - Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια του The Booth

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο OPEN, βρέθηκε σήμερα 20/9 το μεσημέρι η παρουσιάστρια του The Booth, Σοφία Μουτίδου. Μάλιστα, η ίδια «λύγισε» όταν παρακολουθούσε ένα βίντεο που της ετοίμασαν για την ζωή της. Μιλούσε με δάκρυα στα μάτια.

Συγκεκριμένα, με το που υποδέχτηκαν στο πλατό την Σοφία, πρόβαλλαν στον αέρα ένα αφιερωματικό βίντεο με όλα όσα έχει κάνει με κόπο μέχρι σήμερα η ίδια, αλλά και με την κόρη της, την οποία λατρεύει.

Με τα λόγια της δημοσιογράφου, αλλά και με τα όσα έχει ζήσει, η Σοφία Μουτίδου συγκινήθηκε με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, έκλαψε ξανά όταν αναφέρθηκε στους γονείς της, και συγκεκριμένα στον πατέρα της. Δείτε τα νέα της "πυρά" στον Ρώμα για το Καφέ της Χαράς.

Open: Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth

Έξαλλη έγινε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth με αφορμή έναν τηλεθεατή που βγήκε στην συχνότητα του Open για να συζητήσει με τις παρουσιάστρια το πρόβλημα του.

Συγκεκριμένα στην γραμμή βγήκε ο Ιάκωβος ο οποίος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του έχει κάνει αλλαγή φύλου και το έμαθε τυχαία από εξετάσεις αίματος που ανακάλυψε πως είχε κάνει.

Ωστόσο, όσο η συζήτηση περνούσε, φαινόταν μερικά από αυτά που έλεγε δεν έδεναν στην ιστορία γιατί δεν έδινε πειστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της.

Έτσι, στο τέλος του είπε ότι ο ίδιος έχει το πρόβλημα αφού δεν ανίχνευσε για πέντε χρόνια στοιχεία της συντρόφου του. Να σημειώσουμε πως το The Booth θα προβάλλεται και τον χειμώνα, η ανακοίνωση έγινε στον αέρα.