Ευχάριστα νέα για την Ρούλα Κορομηλά - Ανακοινώθηκαν στην εκπομπή της Γερμανού

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ρούλα Κορομηλά - Ανακοινώθηκαν στην εκπομπή της  Γερμανού

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Ρούλα Κορομηλά και τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση, Την ανακοίνωση έκαναν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός στο Καλύτερα δε γίνεται, η παρουσιάστρια που τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη είναι σε συζητήσεις με σκοπό να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η Ρούλα Κορομηλά ενδέχεται μέσα στον Οκτώβρη να μπει στο J2US και να είναι η πέμπτη κριτής ή να αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου, αφού η παρουσιάστρια ξεκινάει και τη νέα της εκπομπή.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μίλησε για μία εικόνα που έχει καταφέρει να συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Τις τελευταίες μέρες ο καιρός έχει ευνοήσει την εξάπλωση της φωτιάς σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα να δούμε καταστροφές σε πολλές περιοχές. Μία από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές, καταγράφηκε στην Κερατέα.

Από τη μέρα εκείνη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται μία εθελόντρια που έδωσε μάχη με τις φλόγες προκειμένου να καταφέρει να τις σβήσει και να αποφύγει τη μεγάλη καταστροφή στον τόπο της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της συγκεκριμένης εθελόντριας και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για την πυγμή που έδειξε εκείνο το πρωινό.

«Ειναι η Κατερίνα Ιωαννιδου. Η θαρραλέα ΓΥΝΑΙΚΑ που κέρδισε την εκτίμηση, τον θαυμασμό κ τις καρδιές μας , επιτελώντας με αυταπάρνηση το καθήκον της , καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς στην Ανάβυσσο . Μια ΓΥΝΑΙΚΑ Πρότυπο που συμβολίζει τη δύναμη και την αξία καθε Ελληνίδας!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά.

Τις προάλλες βέβαια, η Ρούλα Κορομηλά έκανε ένα σχόλιο για το Big Brother με το οποίο αναστάτωσε το διαδίκτυο. Δείτε εδώ τι έγραψε.