Big Brother: Νέο αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης με καυτό σορτσάκι

Το έδειξε το live streaming

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Νέο αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης με καυτό σορτσάκι

Το live streaming του Big Brother επέστρεψε πολύ δυναμικά και για ακόμα μία φορά, είδαμε ένα νέο άκρως αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, μίας παίκτριας που καταφέρνει σε κάθε περίπτωση να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σπίτι η Αφροδίτη, έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει με κοντά σορτσάκια, με το μαγιό ή και χωρίς αυτό.

Οι παίκτριες συνεχώς προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα επάνω τους με διόλου κολακευτικές πόζες και ελάχιστα ρούχα, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην αφήνουν ασχολίαστες τις εμφανίσεις τους – εκ των οποίων οι περισσότερες «κόβονται» από τα επεισόδια που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά ωστόσο το εν λόγω πλάνο της Αφροδίτης δεν κόπηκε! Βέβαια αξίζει να πούμε πως η Αφροδίτη έχει άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στον λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε τες εδώ.

Big Brother Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Big Brother: Απίστευτο πλάνο με Θέμη και Αφροδίτη μέσα στο μπάνιο

Το Big Brother έχει δείξει αρκετά πλάνα που προκαλούν αίσθηση, όπως με τον Θέμη να βρίσκεται στο μπάνιο και την Αφροδίτη να χορεύει... αισθησιακά.

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια... ιδιαίτερη υπόθεση, όπως αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο του σόου, με τους παίκτες να έχουν βέβαια και τις δικές τους, ξεχωριστές συνήθειες. Όλοι τους, τουλάχιστον, δείχνουν μια ευαισθητοποίηση στο να κρατάνε το σπίτι καθαρό.

Η καθαριότητα είναι, όπως φαίνεται, και η αγάπη του Θέμη, όπως και ο χορός για την Αφροδίτη, με τα σχετικά πλάνα να είναι, μάλλον, στην ημερήσια διάταξη. Να σημειώσουμε πως έκοψαν πάλι το live streaming του Big Brother γιατί έβρισαν τον Μικρούτσικο.

Big Brother: Χαμός με τη Σοφία και την Αφροδίτη - Άγριος καυγάς μέσα στο δωμάτιο

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το επεισόδιο του Big Brother έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στη Σοφία και την Αφροδίτη. Συγκεκριμένα, έγινε ένας άγριος καυγάς μέσα στο δωμάτιο, με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που άκουσε η Σοφία. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Νικόλας της είπε πως η Αφροδίτη σχολίασε αρνητικά τη συγκίνηση της με το παιδί του Χρήστου Μακρίδη, με τον οποίο έγινε έξαλλος ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Η Αφροδίτη διαφώνησε και της εξήγησε πως αν έχει κάτι με τον Νικόλα να πάει να το πει στον ίδιο, ενώ στον καυγά μπήκε και η Χριστίνα η οποία δε δίστασε να ανεβάσει τον τόνο της όταν είδε ότι η Σοφία δεν καταλάβαινε.