Ο φακός «τσάκωσε» την Πέμυ Ζούνη με μάσκα και κατάλευκο φόρεμα

Δεν έριξε ούτε βλέμμα στο φακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο φακός «τσάκωσε» την Πέμυ Ζούνη με μάσκα και κατάλευκο φόρεμα

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, Πέμυ Ζούνη, αποφάσισε να περάσει το πρωινό της Παρασκευής στα μαγαζιά και έτσι, ο φακός του YouWeekly.gr, την "τσάκωσε" με τη μάσκα της και με ένα κατάλευκο φόρεμα!

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός να μην κάνει πολύ συχνά εμφανίσεις, ωστόσο αυτή τη φορά ο φακός την εντόπισε σε μία ξέγνοιαστη καθημερινή της δραστηριότητα.

Είναι αλήθεια βέβαια πως η Πέμυ Ζούνη ήταν μόνη της στα καταστήματα, ενώ δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στους φωτογράφους. Το φόρεμα της ήταν εντυπωσιακό και όπως πάντα, η ηθοποιός είχε κάνει μία πολύ στιλάτη εμφάνιση.

Μιας και είπαμε βέβαια για τις 8 Λέξεις, δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας έχουμε για δύο άτομα της σειράς που πεθαίνουν!

Δείτε φωτογραφίες της Πέμυς Ζούνη με μάσκα και κατάλευκο φόρεμα

Πέμυ Ζούνη 8 Λέξεις
Πέμυ Ζούνη μάσκα

Λίγα λόγια για την Πέμυ Ζούνη

Η Πέμη Ζούνη (Αθήνα 7 Φεβρουαρίου 1956) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός. Είναι κόρη του κονφερασιέ Λάμπρου Ζούνη. Κατοικούσε αρχικά στο Μεταξουργείο και αργότερα στο Μαρούσι.

Το 1979 αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα παρακολούθησε την ύλη του δεύτερου έτους του τμήματος Lettres Modernes στο Πανεπιστήμιο Ναντέρ στο Παρίσι ενώ έκανε και μαθήματα πιάνου, φλογέρας και θεωρίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Κατά τη χρονική περίοδο 1971-1978 έκανε μαθήματα χορού, κλασικού και μοντέρνου ενώ το 1982 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, συμμετέχοντας και σε θεατρικές παραγωγές του.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά της ΕΡΤ "Γιάννης και Μαρία", με πρωταγωνιστές στους ομώνυμους ρόλους την ίδια και τον Ηλία Γιαννίτσο.

Το 1985 κέρδισε το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Μια τόσο μακρινή απουσία", μαζί με τη Θέμιδα Μπαζάκα για την ερμηνεία της στα "Πέτρινα Χρόνια". Το 1996 δάνεισε τη φωνή της στην Εσμεράλδα στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας Η Παναγία των Παρισίων. To 2004 βραβεύτηκε με το έπαθλο "Μαρίκα Κοτοπούλη".