Σκάνδαλο μεγατόνων: Ακατάλληλο βίντεο και παίκτριας του GNTM 3 στην φόρα

Προσοχή ακολουθεί "ροζ" υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο μεγατόνων: Ακατάλληλο βίντεο και παίκτριας του GNTM 3 στην φόρα

Τα σκάνδαλα δεν έχουν σταματημό αφού κάθε μέρα που ξημερώνει έρχονται στο φως ακατάλληλα βίντεο με στιγμές που αφορούν παίκτριες ελληνικών ριάλιτι! Σήμερα, ας πούμε, η εφημερίδα Espresso έβγαλε στη φόρα υλικό από παίκτρια του GNTM 3 σε... πολύ προσωπικές στιγμές

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η συγκεκριμένη παίκτρια έφτασε μέχρι τα Bootcamp αλλά δεν μπήκε στο σπίτι των wannabe supermodels! Η συγκεκριμένη κοπέλα που οι αισθησιακές της φωτογραφίες στα social media προκαλούν εγκεφαλικά στους χιλιάδες ακολούθους της, δεν φανταζόταν ότι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων με τον παρτενέρ της (ο οποίος είναι αυτός που την βιντεοσκοπεί, όχι στα κρυφά αλλά με την συναίνεσή της), θα έκαναν τις τελευταίες ώρες τον κύκλο του διαδικτύου!

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο, στο οποίο το ζευγάρι έχει παραδοθεί στους νόμους της ηδονής!

Αυτές είναι οι κάποιες φωτογραφίες της παίκτριες του GNTM 3 από το ακατάλληλο βίντεό της που βγήκε στην φόρα

GNTM 3 ροζ βίντεο παίκτριας

Δείτε εδώ και το ροζ βίντεο παίκτριας του MasterChef!

Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά διέρρευσε σημαντική πληροφορία για το GNTM 3

Το GNTM 3 βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και είναι ένα project που παίζει απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες και τις χτυπά στην τηλεθέαση! Για τον λόγο αυτό η Φαίη Σκορδά, μέσα από το Πρωινό ξεκίνησε τα spoiler και σήμερα διέρρευσε μια πολύ βασική πληροφορία!

Να σας υπενθυμίσουμε πως το ίδιο ακριβώς έκανε και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για το MasterChef που χτυπούσε στην prime time ζώνη τον ΑΝΤ1 και μάλιστα τότε είχε προκληθεί τεράστιος σάλος.

Το Spoiler της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό για το GNTM 3

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα ανέφερε πως αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM βρίσκονται εννέα παίκτες. Έξι αγόρια και τρία κορίτσια.