Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτου...

Για την δύσκολη περίοδο που όλοι περνάμε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτου...

Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος, είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media και πριν λίγες ημέρες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή του, αφού έθιξε ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ όλους αυτή την περίοδο.

Λόγω κορωνοϊού πολλά είναι τα επαγγέλματα που έχουν πληγεί, πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τις δουλείες τους...

Εκείνος, βρήκε τόσο γι'αυτόν όσο και για τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί του έναν τρόπο να τα καταφέρει και να σταθεί σε αυτό τον δύσκολο καιρό και με το μήνυμά του θέλησε να δώσει δύναμη στους followers του και να τους πει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

"Σε μια ομολογουμένως δύσκολη και παράξενη χρονιά για όλους μας που εξακολουθεί να μας δείχνει το σκληρό της πρόσωπο βρήκαμε ευτυχώς τον τρόπο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όρεξη και πάθος κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε"

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη πριν από λίγες ώρες στο δικό της instagram και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν άνω κάτω ολόκληρη παραλία - Ποιος ο λόγος;

Χαμός επικράτησε σε γνωστή παραλία της Κρήτης όπου βρέθηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη! Το ζευγάρι με τις φωνές και τα παιχνίδια του έκανε άνω κάτω τους πάντες με την καλή έννοια πάντα.

Δεν χόρταιναν να τους κοιτάνε οι λουόμενοι να παίζουν επάνω στο κανό! Το ζευγάρι, μάλιστα, φωτογραφήθηκε από φίλους σε αυτές τις τρυφερές και παιχνιδιάρικες στιγμές και η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε τα στιγμιότυπα αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αν κρίνουμε μάλιστα από την λεζάντα της ηθοποιού, δεν έχουν σκοπό να επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα!

Καλό μήνα να έχουμε ..... (λίγο καλοκαίρι ακόμη)
~συγνώμη αλλά φέτος αρνούμαι να το αποχωριστώ~
Κρήτη μου