Πρεμιέρα Δανάη Μπάρκα: Πλάνταξε στον αέρα της εκπομπής - Τι συνέβη;

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα Δανάη Μπάρκα: Πλάνταξε στον αέρα της εκπομπής - Τι συνέβη;

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί στο Mega και λίγο μετά το καλωσόρισμά της στο κοινό - δείτε το εδώ - δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα με μία έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της για το νέο της ξεκίνημα.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η παρθενική εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην τηλεόραση και πόσο μάλλον στην παρουσίαση μία εκπομπής και έτσι η ίδια, είχε αρκετό άγχος.

Λίγο μετά τα πρώτα της λόγια και τα πρώτα βίντεο που έπαιξαν στην εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα είδε ένα βίντεο στο οποίο διάφορο ηθοποιοί της έστελναν τις ευχές τους για καλή αρχή.

Ανάμεσά τους φυσικά και η μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δανάη Μπάρκα Mega

Δανάη Μπάρκα: Οι δηλώσεις πριν την πρεμιέρα της στο MEGA - «Όταν μου έγινε η πρόταση είπα...»

Πρεμιέρα κάνει αύριο 21/9 η Δανάη Μπάρκα και λίγες ώρες νωρίτερα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα στο MEGA.

Στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα μίλησε για τα συναισθήματα της, αλλά και για το πως της έγινε η πρόταση και τη σκέφτηκε εκείνη την στιγμή.

«Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη. Για να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές, υπάρχουν πάρα πολύ δύσκολα επαγγέλματα σε αυτό τον πλανήτη. Υπάρχουν άνθρωποι που σώζουν ζωές, άνθρωποι που σβήνουν φωτιές... Προφανώς και δε πάμε να ανακαλύψουμε καινούργιο χημικό στοιχείο, αλλά ο καθένας έχει τα όριά του και επειδή εγώ δεν έχω ξαναβρεθεί μπροστά σε κάμερα εκτός από εσάς ή για συνέντευξη, ούτε καν σε σήριαλ δεν έχω παίξει, για μένα είναι κάτι πολύ δύσκολο... Δεν πάμε να πάρουμε κόσμο από άλλους ανθρώπους, το σημαντικό είναι να δουλεύουμε όλοι...

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δε περίμενα να γίνει αυτό ειδικά τόσο σύντομα. Όταν μου έγινε η πρόταση είπα ότι αν δε ρισκάρω δεν υπάρχει ιστορία, είπα ότι μια είναι η ζωή και δε ξέρεις ακριβώς πόσο θα ζήσεις... Η μαμά έμαθα την πρώτη μέρα που μου έγινε η πρόταση. Ήταν συγκρατημένα χαρούμενη και μου είπε ότι αν τελικά πω ναι, να μην αλλάξω εμένα γιατί ο κόσμος αν ταυτιστεί θα ταυτιστεί με την αλήθεια μου...» ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ σε φωτογραφία όλη την ομάδα της.