Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Λίγο πριν την επιλογή ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία, ενώ δείτε και τι αλλάζει στο The Bachelor από αυτή την εβδομάδα.

Ναταλία Γερμανού για το The Bachelor και τον Βασιλάκο - «Που τα πουλάς αυτά φίλε;»

Για το The Bachelor μίλησε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού και θέλησε να στείλει το μήνυμα της στον Παναγιώτη Βασιλάκο που ουσιαστικά είναι ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι.

Ενώ, είπε τους τηλεθεατές της να μην το παίρνουν τόσο σοβαρά αλλά να απολαμβάνουν τα όσα βλέπουν γιατί όπως είπε στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα date show.

«Έχω την εντύπωση ότι κάνουμε ένα λάθος ως τηλεθεατές και ως άνθρωποι. Το Bachelor δεν είναι Date show. Eίναι ένα fantastic comedy lab, είναι ωραίο, γελάς, ανοίγει η ψυχή σου και βλέπετε με ένα ελαφρύ ηδύποτο και πάντα ανοιχτό twitter. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Επίσης ο Παναγιώτης είναι υπέροχος όταν λέει με εξαιρετική πειθώ #νοτ, ότι δεν ψάχνει μια ευκαιριακή σχέση αλλά τη γυναίκα που θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του.

Που τα πουλάς αυτά φίλε; Εδώ εμείς είμαστε μια εκπομπή, που σημαίνει ότι όταν τελειώσει και τα φτιάξεις με την εκλεκτή της καρδιάς σου θα σε παρακολουθούμε, έτσι και τη χωρίσεις… μαύρο φίδι που σε έφαγε καλό μου παιδί… Το Bachelor είναι για να το γλεντήσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού. Από την άλλη η Σίσσυ Χρηστίδου, έγινε έξαλλη με το ριάλιτι και ξέσπασε.