Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πολύ αισθησιακές φωτογραφίες που έχει εξαφανίσει από το διαδίκτυο

Δεν θα τις βρει πουθενά κανείς πλέον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πολύ αισθησιακές φωτογραφίες που έχει εξαφανίσει από το διαδίκτυο

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια άκρως ενεργή χρήστης στα social media και η αλήθεια είναι πως πριν κλείσει συμφωνία με τον ΣΚΑΙ, δημοσίευε αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της! Πλέον, όμως, κάποιες από αυτές έχει φροντίσει να τις εξαφανίσει από τον διαδικτυακό κόσμο.

Το seleo.gr όμως έχει κάποιο τέτοιο υλικό και.. μπορείτε να το δείτε παρακάτω...

Ιωάννα Μαλέσκου ροζ βίντεο

Δείτε εδώ και πόσο χρονών είναι...

Ιωάννα Μαλέσκου γυμνό

Με πληθωρικό μπούστο η Μαλέσκου σήμερα στο Love it - Το ροζ κολλητό φόρεμα μοίρασε... εγκεφαλικά

Εγκεφαλικά προκάλεσε η σημερινή εμφάνιση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, Ιωάννας Μαλέσκου, στην εκπομπή της, Love it. Για σήμερα επέλεξε να φορέσει ένα ροζ κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε το πληθωρικό της μπούστο και που έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Τα βλέμματα των συνεργατών της έπεσαν κατευθείαν εκεί και άρχισαν να το σχολιάζουν με πονηρά βλέμματα και υπονοούμενα. Εκείνη, βέβαια, τα προσπέρασε όλα διακριτικά… όσο διακριτικά μπορούσε, δηλαδή, μετά από τη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή της.

Ιωάννα Μαλέσκου σημερινή εκπομπή 8/9

Ιωάννα Μαλέσκου: Κομψή μέσα στο μαύρο στενό της φόρεμα!

Η άφιξή της Ιωάννας Μαλέσκου από την Κρήτη για τα τηλεοπτικά πλατό του ΣΚΑΙ έχει συζητηθεί ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φετινή πρεμιέρα. Η Ιωάννα μας έχει αποδείξει πως έχει εξαιρετικό στυλ, αυτή τη φορά την πετύχαμε σε μια safe επιλογή, μαύρο στενό φόρεμα!

Η Ιωάννα Μαλέσκου σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα «πρωτάκια» της τηλεοπτικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε και δε θα μπορούσε παρά να δηλώνει το «παρών» σε κοινωνικές εκδηλώσεις και παραστάσεις λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησε τη θεατρική υπερπαραγωγή «Όμορφη Πόλη» προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη. Δείτε ακόμα μια στυλάτη εμφάνιση της!

Για την περίσταση, προτίμησε να ποντάρει στην «ασφάλεια» του total black, επιλέγοντας ένα κλασσικό μαύρο midi, pencil φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Φυσικά δεν ξέχασε να φορέσει και την απαραίτητη μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού.Ιωάννα Μαλέσκου μαύρο φόρεμα κομψη

Μέχρι στιγμής, η δημοφιλής παρουσιάστρια δείχνει να έχει αδυναμία στο office look, όπως επίσης και σε πιο «αυστηρές», preppy εμφανίσεις, αποφεύγοντας το στοιχείο της υπερβολής σε ντύσιμο και μακιγιάζ. Ιωάννα Μαλέσκου μαύρο φόρεμα

Στο πλευρό της, βρέθηκε ο φίλος και συνεργάτης της από το Love It, Μάνος Μαγιάτης.

Ιωάννα Μαλέσκου