Αποκλειστικά πλάνα από το Bootcamp του GNTM 3

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικά πλάνα από το Bootcamp του GNTM 3

Μόλις σήμερα πρόκειται να δούμε στο GNTM 3 την πρώτη φάση του bootcamp, κατά την οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές στην πασαρέλα και η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» έχε όλα τα αποκλειστικά πλάνα.

Οι οντισιόν έφτασαν στο τέλος τους και έτσι σήμερα ξεκινάει η επόμενη φάση που θα δώσει σε ορισμένους διαγωνιζόμενους το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM.

Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν στο ID catwalk και εκεί θα δείξουν πέρα από τις ικανότητες του στην πασαρέλα και το προσωπικό τους στυλ.

Τα μοντέλα που θα περάσουν στην επόμενη φάση θα φωτογραφηθούν και από εκεί θα κριθεί ποιοι θα περάσουν τελικά στο σπίτι του GNTM.

Η Ραμόνα "ισοπέδωσε" την Βίκυ Καγιά: "Στο GNTM 3 κρίνει σαν..."

Η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό και μεταξύ άλλων σχολίασε την Βίκυ Καγιά και τα όσα γίνονται στο GNTM 3, πετώντας και την μπηχτή της, όπως πάντα.

«Είμαι με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ξέρει τι λέει. Είναι καλύτερη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν το συζητώ. Η Βίκυ Καγιά κρίνει σαν να είναι στα καλλιστεία πριν από 20 χρόνια. Δεν συμφωνώ μαζί της».

Τέλος, η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε πως δεν πρέπει να προβάλλονται ως πρότυπα γυναίκες με πλαστικές επεμβάσεις.

Και μιας και μιλάμε για το GNTM 3 δείτε εδώ το πιο hot ζευγάρι του παιχνιδιού!

TAGS