Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις - "Έχω αρχίσει..."

Η εξομολόγηση της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις -

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η Τζίνα Αλιμόνου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, τις συζητήσεις που κάνει για μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά μοιράστηκε και μυστικά ομορφιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

Ακόμα, η Τζίνα μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αποστόλου να συμμετάσχει σε μια νέα θεατρική παράσταση: «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου δε δίστασε να αποκαλύψει αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση: «Γενικώς κάνω μια πολύ απλή ζωή. Το φαγητό μου είναι φτιαγμένο από εμένα και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης τρώω καθαρές τροφές. Δεν κάνω μποτοξ. Έχω αρχίσει face yoga».

Τζίνα Αλιμόνου: Άλλαξε τα μαλλιά της και εντυπωσίασε το διαδίκτυο

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο μάλιστα, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και εντυπωσίασε με την αλλαγή της, το διαδίκτυο.

Η Τζίνα Αλινόνου μπορεί να μας είχε συνηθίσει με την απλότητα των μεσαίου μήκους μαλλιών, ωστόσο πήρε μια απόφαση για μια δραστική αλλαγή.

Επίλεξε ένα κομψό αυστηρό καρέ σε ένα μήκος, χωρίς φιλάρισμα, που εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά hair trends της σεζόν.

Μια φωτογραφία με την αλλαγή της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εύχομαι σε όλους μια όμορφη σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε αυτή την ιδιαίτερη χρονική περίοδο που διανύουμε!»