Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Η ζήλεια του Κεχαγιά στην Δανέζη και τα κλάματα της Χριστίνας Ορφανίδου

Όσα θα συμβούν απόψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Η ζήλεια του Κεχαγιά στην Δανέζη και τα κλάματα της Χριστίνας Ορφανίδου

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, αφού θα έχουμε αποκαλύψεις, ζήλειες, αλλά και κλάματα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα κάνει σκηνή στην Σοφία Δανέζη, ενώ από την άλλη η Χριστίνα Ορφανίδου, θα βάλει τα κλάματα με αφορμή ένα γράμμα που θα δεχτεί από τους γονείς της.

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας στο live της Παρασκευής για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η παίκτρια θα λάβει ένα γράμμα από την οικογένεια της, με αποτέλεσμα να «λυγίσει» ψυχολογικά.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα αντιληφθεί πως η Σοφία Δανέζη έχει έρθει πολύ κοντά με τον Γρηγόρη, κάτι που θα το ενοχλήσει πολύ και θα την ρωτήσει ευθέως αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Ωστοσο, θα εκνευριστεί με την ερώτηση του, αφού όπως θα πει οι σχέσεις τους είναι φιλικές. Βέβαια, οι πληροφορίες λένε... πως όντως Σοφία και Γρηγόρης είναι ζευγάρι.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει για το ξέσπασμά του στο Big Brother - «Όχι ρε τέρας...»

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο του ξέσπασμα στο live του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο βγήκε από τα ρούχα του, αποκαλώντας για ακόμα μία φορά «τέρας» τον πρώην της Χριστίνας.

Στο live της Παρασκευής, η Χριστίνα μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έγιναν με το ροζ βίντεο της που κυκλοφόρησε και στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής κατά του ανθρώπου που άφησε το συγκεκριμένο βίντεο να βγει στη δημοσιότητα - δείτε εδώ τα λόγια του.

«Δεν είναι πρωτάκουστα, είναι μια ιστορία που επαναλαμβάνεται συνεχώς, μετά την ανάπτυξη του διαδικτύου.

Δεν έχασα τη λογική μου, δεν έχασα τις αντιλήψεις μου και την ιδεολογική μου γραμμή αλλά έχασα την ψυχραιμία μου γιατί είδα έναν άνθρωπο που υποφέρει.

Μένει μια ανοιχτή πληγή. Όχι ρε μεγάλε, όχι ρε τέρας», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.