Big Brother: Παίκτης ξύρισε... μπόμπα τα μαλλιά του - Έγινε άλλος άνθρωπος

Η εβδομαδιαία δοκιμασία έφερε... πανικό στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Παίκτης ξύρισε... μπόμπα τα μαλλιά του - Έγινε άλλος άνθρωπος

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Μεγάλος Αδερφός, ανακοίνωσε την εβδομαδιαία δοκιμασία η οποία ήταν η αφορμή για να ξυρίσει τα μαλλιά του... μπόμπα ένας παίκτης και να γίνει σαν άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα χτυπάει η κόρνα, θα μαζεύονται στο σαλόνι και στην οθόνη θα εμφανίζεται κάποιο όνομα. Το όνομα που θα εμφανιστεί θα πρέπει να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας. Ο Μεγάλος Αδερφός θα τους βάζει από μια δοκιμασία στην οποία θα πρέπει να πουν «ναι», ενώ έχουν μόνο δυο «όχι» συνολικά σαν ομάδα.

Το πρώτο όνομα λοιπόν ήταν αυτό του Βλαδίμηρου ο οποίος έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά του. Κατευθείαν είπε «ναι» και πήγε στο μπάνιο όπου τα πήρε... μπόμπα.

Μετά πήγε στο σαλόνι όπου ακολούθησε "καυτός" χορός μαζί με την Ραϊσα! Δείτε ωστόσο με ποιον τα έχει μέσα στο παιχνίδι η Σοφία Δανέζη.

Big Brother: Νέα αινιγματική ανάρτηση από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη - «Τα κλειστά στόματα άνοιξαν...»

Λίγος καιρός πέρασε από τη μέρα που ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε το χυδαίο σχόλιο στο Big Brother και μόλις πριν από λίγες ώρες, έκανε μία νέα αινιγματική ανάρτηση μέσα από την οποία ξεκαθάρισε πως ακόμα και τα κλειστά στόματα άνοιξαν.

Εδώ και καιρό ο Αντώνης Αλεξανδρίδης προσπαθεί να κρατήσει πολύ χαμηλό προφίλ και να μην προκαλέσει μέσα από τα social media του, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μερικές φορές οι αναρτήσεις του είναι άκρως αποκαλυπτικές.

Η πρώτη του ανάρτηση μετά το σκάνδαλο απεικόνιζε μία κρεμάλα - δείτε τη εδώ - αυτή τη φορά όμως, ο Κρητικός προσέθεσε και ένα κείμενο πάνω στην φωτογραφία που ανέβασε.

Αυτή είναι η νέα αινιγματική ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother

«Η υπομονή έχει και τα όριά της. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Ακόμα και τα κλειστά στόματα άνοιξαν», έγραψε ο πρώην παίκτης του Survivor στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother