Τεστ κορωνοϊού στον ΑΝΤ1 - Εξετάσθηκαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεστ κορωνοϊού στον ΑΝΤ1 - Εξετάσθηκαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Σε τεστ κορωνοϊού υπεβλήθησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά από το Πρωινό, αφού το κανάλι του ΑΝΤ1 τηρεί πλήρως τα μέτρα της κυβέρνηση όσον αφορά τον ιό.

Για την ακρίβεια, σχεδόν καθημερινά στο κανάλι υπάρχει ειδική μονάδα που εξετάζει τους εργαζομένους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο νέος συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την στιγμή που εκείνος και η Κόνι Μεταξά περνάνε την εξέταση.

Πρωινό Σκορδά τεστ κορωνοϊού

ΑΝΤ1 κορωνοϊός ομάδα Πρωινό

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως η αύξηση των κρουσμάτων ιδιαίτερα στην Αττική είναι μεγάλη κι έχουν ήδη εκδώσει τα νέα μέτρα.

Να υπενθυμίσουμε πως τον Μάρτιο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και η Φαίη Σκορδά - Δείτε την τότε ανάρτησή της

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Τα αποτελέσματα του συντρόφου της Φαίης Σκορδά για τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος, υπεβλήθη στην απαραίτητη εξέταση για τον κορωνοϊό κι εγώ ξέρω τα αποτελέσματα.

Μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πως είναι θετική στον κορωνοϊό ήταν λογικό να μπουν στην διαδικασία να κάνουν την συγκεκριμένη εξέταση και όλα τα άτομα που βρέθηκαν κοντά της το τελευταίο δεκαπενθήμερο, τουλάχιστον. Όπως είναι φυσικό ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου το τεστ το έκαναν με μια ημέρα διαφορά, καθώς ο Νίκος και η Φαίη θεωρούσαν πως το αποτέλεσμα της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 θα ήταν αρνητικό και σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο - δείτε όσα αποκάλυψε γι αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή που μίλησε με την Φαίη Σκορδά στο τηλέφωνο.

Ποια τα αποτελέσματα του συντρόφου της Φαίης Σκορδά για τον κορωνοϊό

undefined

Πηγές μου και συγκεκριμένα ένα άτομο από το πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog πως οι εξετάσεις που έκανε ο Νίκος Ηλιόπουλος για τον κορωνοϊό βγήκαν αρνητικές.

Ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά δεν έχει νοσήσει από τον ιό. Οι δυο τους έχουν καθημερινή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου αλλά για το καλύτερο όλων δεν θα συναντηθούν από κοντά για αρκετό καιρό. Η παρουσιάστρια ήδη τις τελευταίες 72 ώρες και παραπάνω βρίσκεται σε καραντίνα, ασυμπτωματική, για να προστατεύσει την οικογένειά της και τους γύρω της γενικά.

Εγώ να της ευχηθώ καλή ανάρρωση και κουράγιο σε όλους.