Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξελίξεις με τη δικαστική διαμάχη της Kate Middleton

Τι συνέβη;

Εξελίξεις με τη δικαστική διαμάχη της Kate Middleton
News 22.09.2020 09:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει πριν από λίγους μήνες η Kate Middleton, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε μία γνωστή βρετανική εφημερίδα εξ' αιτίας ενός δημοσιεύματος που τη διέσυρε.

Ακολουθώντας τη μοίρα της Diana, η Kate Middleton έχει μεγάλο θέμα με ορισμένους δημοσιογράφους και δε δίστασε μάλιστα να πάει δικαστικά μία εφημερίδα η οποία παρουσίασε ένα προφίλ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έκανε πραγματικά έξαλλο το παλάτι.

Η δικαστική διαμάχη ωστόσο έφτασε στο τέλος της και δικαίωσε την Kate Middleton, καθώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα άλλαξε.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε στην Sun:

«Η Kate παραμένει πληγωμένη και έξαλλη με το άρθρο, όλο αυτό ήταν δυσάρεστο. Νιώθει πως την έχει προδώσει ο φίλος της Richard και κάτι τέτοιο δεν το περίμενε, έχει ερωτήματα για το ποιος μίλησε έτσι για εκείνη, μιας και οι πραγματικοί της φίλοι δεν θα το έκαναν ποτέ», ωστόσο δείτε εδώ μία δυσάρεστη είδηση που κυκλοφόρησε για την οικογένεια της Kate Middleton.

Το κρυφό... όνομα της Kate Middleton που γνωρίζουν μόνο στο Bukingham

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει την Kate Middleton με το κανονικό της όνομα ή με το επίσημο, Catherine, ωστόσο η Δούκισσα του Κείμπριτζ, έχει ένα ακόμα κρυφό όνομα ή μάλλον ψευδώνυμο, το οποίο γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του Buckingham.

Η Kate Middleton είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα η οποία προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να ασχολείται με τις ανάγκες που έχουν οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόσφατα μάλιστα, η μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο twitter ένα email προκειμένου να επικοινωνήσει τη συμμετοχή της στο φωτογραφικό πρότζεκτ “Hold Still”, με θέμα την απεικόνιση των συνεπειών που έφερε η πανδημία του Covid-19 στους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό είναι το κρυφό όνομα της Kate Middleton που γνωρίζουν μόνο στο Buckingham

Όπως θα δείτε μέσα από το mail που έστειλε, η Kate Middleton, υπογράφει μόνο με το γράμμα "C" από το Catherine.

Kate Middleton όνομα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έφυγαν από το Buckingham η Kate Middleton και ο William

Το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ από την Kate Middleton

Share