"Μπορεί να μην είναι πια στην ζωή..." - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Συντετριμμένος ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο σκύλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είναι πια στην ζωή, αφού εδώ και λίγα χρόνια έχει αφήσει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν τον ξεχνάει δευτερόλεπτο και με μια πρόσφατη ανάρτησή του γι'αυτόν προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

“Μακάρι να ήταν αλήθεια, εγώ να να μεγαλώνω και ο Άρνι μου να ειναι ακόμα έτσι… σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την φώτο που ανεβάσατε, μπορεί ο Άρνι να μην ειναι πιά στην ζωή και να τον έχασα τόσο ξαφνικά και άδικα αλλα θα ήταν υπέροχα εγω ναα μεγαλώνω και αυτός να παραμένει νέος… σας ευχαριστώ για την φώτο αλλη μια φορά και να θυμάστε… ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ!!!!”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου θάνατος

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό και ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς είχε συγκινήσει με την αποκάλυψη για τον χαμό ενός 16χρονου παιδιού...

The 2night show: "Συλλυπητήρια στην οικογένειά του" - Συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν από λίγους μήνες στην έναρξη της εκπομπής του "The 2night show" όταν θέλησε με τον δικό του τρόπο να στείλει τα συλλυπητήριά του δημόσια, στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου.

Ο Νίκος Αλέφαντος, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών. Μάλιστα, η κηδεία του θα τελεστεί σε λαϊκό προσκύνημα, δείτε εδώ το πότε. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, λοιπόν, εμφανώς ταραγμένος από την είδηση αυτή συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό αναφέροντας στον αέρα της εκπομπής του χαρακτηριστικά:

«Επειδή έχει περάσει από εδώ και ήταν η τελευταία συνέντευξη εδώ στην εκπομπή, έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ συγκεκριμένος για το που δίνει συνεντεύξεις, θα ήθελα να ξεκινήσω και να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έχω κρατήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις… Ένας άνθρωπος που είχε πολλούς φίλους, αλλά και πάρα πολλούς που ίσως δεν τον καταλάβαιναν γιατί είχε τη δική του φιλοσοφία και τη δική του λατρεία με την αγαπημένη του ομάδα.

Νίκος Αλέφαντος στο The 2night show

Εγώ θα κρατήσω όλες αυτές τις στιγμές, τις ατάκες του, αυτά που μας έκαναν να χαιρόμαστε, να γελάμε, να διασκεδάζουμε, αλλά και να μαθαίνουμε γιατί ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου.

Η εκρηκτικότητα και ο αυθορμητισμός του θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου και σίγουρα θα θυμάμαι αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε όταν είχε έρθει εδώ. Ήταν μια μαγική περίπτωση ανθρώπου και σίγουρα τώρα εκεί που είναι θα με ακούει και θα γελάει, τα πάντα όλα. Μας τα εξήγησε ωραία και μας έμαθε μπαλίτσα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».