Ελένη: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία της κόρης της Βαλέριας

Είναι μία κούκλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία της κόρης της Βαλέριας

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια Λάτσιο έβγαλε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία της στην οποία μάλιστα φαίνεται και το πρόσωπό της και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Η παρουσιάστρια δεν ανεβάζει σχεδόν ποτέ φωτογραφίες με τα παιδιά της ωστόσο η Βαλέρια έχει πλέον μεγαλώσει, είναι 12 χρονών και έχει τον δικό της λογαριασμό στα social media.

Η μεσαία κόρη της Ελένης Μενεγάκη είναι ολόιδια με τη μαμά της και φαίνεται πως έχει πάρει περισσότερα χαρακτηριστικά από εκείνη παρά από τον μπαμπά της, Γιάννη Λάτσιο.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η Βαλέρια έχει πάρει και αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα της όμορφης παρουσιάστριας. «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» είχε πει πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια εκπομπής της, η Ελένη, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό και το δώρο που πήρε στον γιο της Άγγελο επειδή τελείωσε το σχολείο - δείτε το εδώ.

Βαλέρια Λάτσιου Ελένη Μενεγάκη

Στο Κολωνάκι με την κόρη της Λάουρα και με ολόσωμη φόρμα 89,99€ η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε πλέον οριστικά από την αγαπημένη της Άνδρο και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την «τσάκωσε» στο Κολωνάκι μαζί με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα καθώς επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα αξίας 89,99€!

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι στην Άνδρο και τη Νάξο, η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κανονικότητά της - ή και όχι, αφού φέτος δεν έχει κανένα άγχος για την πρεμιέρα της.

Αποφάσισε λοιπόν να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει στην οικογένειά της και να περάσει ποιοτικές στιγμές με τα 4 παιδιά της.

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα 89,99€ που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στο Κολωνάκι με την κόρη της, Λάουρα

Επειδή λοιπόν το καλοκαίρι φεύγει σιγά σιγά, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία λίγο πιο φθινοπωρινή επιλογή και έτσι φόρεσε μία μπεζ ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι μεν δροσερή αλλά παράλληλα δείχνει ότι η παρουσιάστρια τελείωσε τις διακοπές της και επέστρεψε στην πρωτεύουσα.

Ελένη Μενεγάκη Λάουρα Λάτσιου