Big Brother: Η εμφάνιση του Δημήτρη Πυργίδη σε βίντεο κλιπ που δεν θυμάται κανείς

Στο πλευρό γνωστής τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η εμφάνιση του Δημήτρη Πυργίδη σε βίντεο κλιπ που δεν θυμάται κανείς

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίσαμε τον Δημήτρη Πυργίδη μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πριν από μερικά χρόνια τον είχαμε δει να πρωταγωνιστεί και σε ένα βίντεο κλιπ στο πλευρό γνωστής τραγουδίστριας και δε το θυμάται κανείς!

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ανέφερε πως ο διαγωνιζόμενος του γνωστού ριάλιτι είχε παίξει σε ένα βίντεο κλιπ της Ιωάννας Κουταλίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story και την είδαμε κια την περασμένη Κυριακή στο The Voice.

Ο παίκτης του ριάλιτι, όπως μπορείτε να διακρίνετε στο παρακάτω βίντεο, δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε!

Μιας και είπαμε βέβαια για το Big Brother, πρέπει να ρίξεις μια ματιά και στη νέα ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη. Τι απειλεί να κάνει;

«Έσκασε» spoiler για το Big Brother - Αυτός ο παίκτης παίρνει την ασυλία

Μόλις πριν από λίγο «έσκασε» ένα πραγματικά καυτό spoiler για το Big Brother, το οποίο αφορά τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει την ασυλία αυτή την εβδομάδα και να αποφύγει την αποχώρησή του από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Τι και αν μετά τον τσακωμό της Χριστίνας και της Άννας Μαρία πιστεύετε ότι η τελευταία θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση έρχεται η μεγάλη ανατροπή που φέρνει τα πάνω κάτω! Τι θα γίνει;

Σύμφωνα με της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Open την αρχηγεία για τη νέα εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother θα πάρει η Άννα Μαρία, επομένως θα έχει ασυλία και δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση!

Αυτή η εξέλιξη θα προβληθεί στο σημερινό (22.09) επεισόδιο και οι "αντίπαλοί" της θα πάθουν σοκ αφού την είχαν βγάλει ήδη στον "ντάκο" από χτες!

Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα αφού για πρώτη φορά, μετά από τρεις εβδομάδες, την αρχηγεία την παίρνει μια κοπέλα ουδέτερη και μακριά από κλίκες! Ο τρόπος που θα βγει αρχηγός δεν τον ξέρουμε, όμως θεωρείται απίθανο αυτό να γίνει μέσω ψηφοφορίας! Οι απορίες μας θα λυθούν μέσα από το επεισόδιο της Τρίτης! Μέχρι τότε υπομονή!