Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πόπη Τσαπανίδου: Αποκαλύπτει για την επιστροφή της στην τηλεόραση!

Θα την ξαναδούμε κάπου;

Πόπη Τσαπανίδου: Αποκαλύπτει για την επιστροφή της στην τηλεόραση!
News 22.09.2020 16:36
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Πόπη Τσαπανίδου ξεκίνησε εκπομπές στο ραδιόφωνο και πολλοί αναρωτιούνται κατά πόσο σκέφτεται και την τηλεοπτική της επιστροφή. Μεταξύ αυτών και ο Αρτ από τη Φωλιά των Κου Κου.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Πόπη Τσαπανίδου αν στα άμεσα σχέδιά της είναι και μια εκπομπή στην τηλεόραση κι εκείνη έδωσε πολύ συγκεκριμένη απάντηση.

«Γενικώς τα τελευταία χρόνια δε θέλω να είμαι στην τηλεόραση, γιατί εγώ δεν θέλω. Έχω κάνει αρκετά τηλεόραση, δεν θέλω άλλο.

Αν σκεφτώ κάτι ωραίο και αυτό που σκεφτώ εγώ το αγαπήσει κάποιος σταθμός, μπορεί. Αν σκεφτεί κάποιος σταθμός κάτι ωραίο και αυτό που σκεφτεί το αγαπήσω εγώ, ίσως», δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου. Δείτε την δημοσιογράφο να λυγίζει σε δήλωση της!

Πόπη Τσαπανίδου: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια ξεχωριστή δημοσιογράφος με μία πολύ θετική αύρα, ένα ειλικρινές χαμόγελο, έμφυτη ηρεμία και αρκετή φυσική ομορφιά. Το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και κάνει "βουτιά" στα άδυτα της ψυχής της.

Άλλωστε, το να "ταξιδευούμε" πλάι στον εαυτό μας με πλήρη συνείδηση είναι η πιο σημαντική πράξη που αμελούμε όμως συχνά να κάνουμε.

Η Πόπη απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί του Πόρου και ζει στιγμές απόλυτης ηρεμίας και ευεξίας.

Από τότε που επέλεξε να παραμείνει μακριά από τις κάμερες, έχει σταματήσει να βάφεται και δεν διστάζει να το δείξει.

Πόπη Τσαπανίδου
Πόπη Τσαπανίδου άβαφτη

Share