Απίστευτο ξέσπασμα από την Έλενα Χριστοπούλου - «Ακούω πολλά ψέματα, όλοι θέλουν να...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο ξέσπασμα από την Έλενα Χριστοπούλου - «Ακούω πολλά ψέματα, όλοι θέλουν να...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Έλενα Χριστοπούλου, με μια ανάρτηση της.

Η ίδια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από τα backstage του My style rocks και έστειλε το μήνυμα της, αφήνοντας... σπόντες.

«Παντού διαβάζω αναλήθειες, ακούω πολλά ψέματα, όλοι θέλουν να χειραγωγούν προς το μέτριο με ρυθμό γοργό προς το τίποτα, δεν ξέρουν όμως οτι πια καταλαβαίνουμε και έχουμε πολλοί άνθρωποι κριτήριο… Γι’ αυτό θέλω να πω σε όλους αυτούς κάντε λίγο πιο πέρα γιατί πληγώνετε την αλήθεια…

Σήκω επάνω, ρίξε μια ωραία καλημέρα, ασχολήσου μόνο με εσένα και άσε όλους τους δήθεν εκεί που ανήκουν… Απαντάω σε όλες τις φοβισμένες καλημέρες με eyeliner και βλεφαρίδα κάγκελο», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Να σημειώσουμε πως όταν ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το My style rocks, η Έλενα Χριστοπούλου της έστειλε μήνυμα. Στη φόρα η συνομιλία.

Δημόσιο ξέσπασμα από την Έλενα Χριστοπούλου - «Εε θα πεθάνουν κάποιοι...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο την απασχολεί και δεν είναι άλλο από τη χρήση της μάσκας.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων, είναι πολύ ενεργή στα social media, και πολλές φορές επιλέγει να εκφράζει τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της μέσα από αναρτήσεις της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν αποφάσισε να μιλήσει για εκείνη τη μερίδα ανθρώπων που επιλέγει να μη φορά μάσκα, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Με αυτόν τον τρόπο ξέσπασε δημόσια η Έλενα Χριστοπούλου

«Έλα μωρέ καλοκαίρι είναι .. τι μάσκες και κουταμάρες , τι και αν ξεπεράσαμε τα 200 κρούσματα την ημέρα , σιγά τώρα ε θα πεθάνουν κάποιοι , θα νοσήσουν κάποιοι άλλοι , τα παιδιά δεν θα ζήσουν καμία κανονικότητα από Σεπτέμβριο όπως φαίνεται , επιχειρήσεις κλείνουν κάθε ημέρα , η ανεργία βαράει κόκκινο , και κατά το Φθινόπωρο θα μας φταίνε όλα εκτός από την επιλογή μας να μην προσέξουμε όταν έπρεπε!

Και όταν θα έρθει η στιγμή στην ουρά του supermarket να γεμίζουμε καροτσάκια με χαρτιά υγείας- για να μην πω το αλλιώς- να θυμηθούμε τότε ... ότι τα κάναμε όλα κ@λο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Χριστοπούλου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Έλενα Χριστοπούλου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία - όλο νόημα, με πρώην παίκτρια του GNTM. Δείτε τη εδώ.