Νέα ανακοίνωση από την Αθήνα Οικονομάκου - Τι συμβαίνει;

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα ανακοίνωση από την Αθήνα Οικονομάκου - Τι συμβαίνει;

Με μια ανακοίνωση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, αυτή τη φορά για την εταιρεία «Project Soma» την οποία έχει μαζί με την Μάιρη Συνατσάκη. Τι συμβαίνει;

Και οι δυο γυναίκες από την αρχή της συνεργασίας τους έχουν αποδείξει πόσο πολύ ταιριάζουν, ενώ τα ρούχα τους ξεπουλάνε σαν «τρελά» κάθε φορά.

Στο προφίλ της λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε πως η νέα συλλογή του Project Soma είναι γεγονός! Βγήκε προς πώληση και είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Την ανακοίνωση έκανε δημοσιεύοντας ένα βίντεο μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη!

Δείτε ωστόσο και την ανατριχιαστική ανάρτησή της για βοήθεια! Τι συνέβη;

Χαρές για την Αθηνά Οικονομάκου - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Χαρές έχει όσον αφορά τα επαγγελματικά της η Αθηνά Οικονομάκου. Όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι εκπτώσεις και στα δυο διαδικτυακά της καταστήματα έχουν ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός - επιχειρηματίας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εντυπωσιακή φωτογραφία της από το showroom που έχει στο Κολωνάκι και έτσι έκανε την ανακοίνωση της.

Όπως έκανε γνωστό τόσο το projectsoma, όσο και το allover.gr έχουν απίστευτες εκπτώσεις η οποία φτάσουν ακόμη και το 60%.

«Όταν θές με χαρά να ανακοινώσεις τις φανταστικές εκπτώσεις που έχει το @projectsoma αλλά και το @allover.gr , όμως τα meetings τρέχουν το ένα μετά το άλλο και έτσι προλαβαίνεις στα πεταχτά να κανεις ένα κλικ στο showroom! Έτσι ..για να δείτε τι φοράω σήμερα, γιατί αυτά που φοράω είναι σε -50% με -60% ΕΚΠΤΩΣΗ και γιατί θα υπάρχουν μόνο για πολύ πολύ λίγες μέρες ακόμα καθώς οι ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...».

Να σημειώσουμε πως, ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Αθηνάς Οικονομάκου. Δείτε βίντεο μέσα από το σπίτι της.