"Πάγωσαν" όλοι με την Έλενα Παπαρίζου - «Έπαθα ένα αλλεργικό σοκ! Έτρεξα στο δρόμο για να...»

Η εξομολόγηση για την κατάσταση στο Μουζάκι μετά την κακοκαιρία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η τραγουδίστρια τους "πάγωσε" όλους με τις αποκαλύψεις της για την κατάσταση στο Μουζάκι.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην Καρδίτσα, την ιδιαίτερη πατρίδα της παρακινώντας μάλιστα όλο τον κόσμο να βοηθήσει όπως μπορεί.

«Δεν έγινε ζημιά μόνο μέσα στην Καρδίτσα έγινε και σε πολλά χωριά και στη δική μου την πατρίδα, το Μουζάκι, και στην Κεφαλλονιά και κάτω στην Κόρινθο. Νιώθω πραγματικά μια τεράστια ανάγκη να κάνουμε για να βοηθήσουμε. Πριν 2,5 εβδομάδες είχα πάει στο χωριό μου, και επειδή έχω πολλές αλλεργίες, το βράδυ έπαθα ένα αλλεργικό σοκ. Το σπίτι μου, από το κέντρο υγείας που έπεσε είναι τρία λεπτά, σε σημείο που έτρεξα στο δρόμο για να προλάβω γιατί έκλεισε ο λαιμός μου…

Φαντάσου τώρα όλος αυτός ο κόσμος, όλα αυτά τα χωριά που έχουν κοπεί οι γέφυρες κτλ, ήδη από την Αργιθέα για να κατέβεις κάτω μπορεί να θες μισή ώρα, και δεν υπάρχει τώρα το συγκεκριμένο κέντρο υγείας. Τα έχουν μεταφέρει βέβαια όλα πέρα στην εστία στη Μόμα. Όλα αυτά τα χωριά που θα πρέπει να κατέβουν, μπορεί να μη προλάβει ένας άνθρωπος και να ζήσει… Όπου μπορούμε πρέπει να βοηθήσουμε όλοι» είπε η Έλενα Παπαρίζου. Δείτε ωστόαο και την φωτογραφία με το σύζυγό της που δεν περιμέναμε.

Συγκίνησε η Έλενα Παπαρίζου - Η κίνηση ανθρωπιάς που συζητήθηκε

Για ακόμα μία φορά, η Έλενα Παπαρίζου συγκίνησε με την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε. Η πράξη της σίγουρα θα συζητηθεί και όχι άδικα, αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει ένα μικρό παιδί πολύ ευτυχισμένο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δείξει πολλές φορές πως πέρα από την πολύ επιτυχημένη καριέρα που έχει κάνει, είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος που νοιάζεται για τους άλλους.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό ενός μικρού κοριτσιού και γι' αυτό πήγαν μαζί για φαγητό αλλά και στο στούντιο. Δείτε εδώ και τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για την Έλενα Παπαρίζου.

«Σήμερα έγινα κι εγώ παιδί με τη Ναταλία και το @makeawish.greece. Πήγαμε για φαγητό, παίξαμε με το παγωτό μας και μετά πήγαμε στο στούντιο και ηχογραφήσαμε παρέα το "αν με δεις να κλαίω"», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η τραγουδίστρια.