Μάριος Αθανασίου: Ποιος είναι ο "Δήμος" από την νέα σειρά "Ήλιος" ;

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μάριος Αθανασίου: Ποιος είναι ο

Ο Μάριος Αθανασίου πρωταγωνιστεί στο νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 "Ήλιος" και υποδύεται τον Δήμο Οικονόμου. Η νέα σειρά έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και τώρα μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα έναν από τους πρωταγωνιστές!

Ήλιος - Ποιος είναι ο Δήμος Οικονόμου;

Ο Δήμος είναι ιδιοκτήτης Beach Bar. Αφοσιωμένος πατέρας, υπερπροστατευτικός με την έφηβη κόρη του, Μυρτώ την οποία μεγαλώνει μόνος του μετά τον θάνατο της γυναίκας του πριν από χρόνια. Είναι εξωστρεφής, κοινωνικός, δίκαιος. Έχει έναν κρυφό ερωτικό δεσμό που, όμως, γρήγορα θα βγει στο φως. Στο παρελθόν του κρύβει μια «σκοτεινή» ιστορία που ελάχιστοι γνωρίζουν και προσπαθεί με ζήλο να κρατήσει κρυφή, ακόμη και από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Δείτε εδώ την εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου!

Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο Ήλιος (21/9) - Θύελλα αντιδράσεων με την άφιξη της Λήδας

Καθηλωτικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο (21/9) της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η άφιξη της Λήδας στην πόλη της, έχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους κατοίκους ενώ ένα πέπλο μυστηρίου έχει τυλίξει την παρουσία της.

Αυτό είναι το νέο καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς Ήλιος (21/9)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Η Λήδα μόνη, στο κρατητήριο, χωρίς να μπορεί να δει το γιο της, αγωνίζεται να πείσει για την αθωότητά της, ενώ το νέο της άφιξής της και η είδηση της δολοφονίας για την οποία κατηγορείται, διαρρέουν στην πόλη. Ο αστυνόμος Δημήτρης Λαϊνάς προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβει, ενώ αρχίζει να γοητεύεται από την ευθύτητα και την ευαισθησία της.

Προσπαθώντας να εντοπίσει άλλους υπόπτους για το φόνο, ανακαλύπτει πως οι άνθρωποι που έχουν να κρύψουν κάτι είναι περισσότεροι απ’ όσους θα περίμενε. Αρχίζει να πιστεύει πως το μυστικό για το κίνητρο του φόνου του Πάνου βρίσκεται στο παρελθόν.

Γιατί έφυγε η Λήδα τότε; Ποιος είναι ο πατέρας του Πέτρου που τόσο επίμονα αρνείται να αποκαλύψει η Λήδα; Οι αντιδράσεις από την άφιξη της Λήδας εντείνονται στην πόλη και φέρνουν κοντά της παλιούς φίλους και αιώνιους εχθρούς...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Η Λήδα αφήνεται ελεύθερη, ενώ ο Φίλιππος προσπαθεί να κρατήσει σε ισορροπία τη ζωή του. Ο Πέτρος, χωρίς να το ξέρει, κρύβει ένα μυστικό που ανατρέπει τις ζωές των ηρώων, ενώ γνωρίζει διαρκώς νέα πρόσωπα που έπαιξαν κάποιο ρόλο στην ζωή της μητέρας του. Η Αλίκη, η γυναίκα του Φίλιππου, ανησυχεί με την ξαφνική εμφάνιση της Λήδας στη ζωή τους, ενώ η Λήδα συνεχίζει να βάλλεται από παντού.

Ο Πέτρος έχει θυμώσει μαζί της, γιατί του έκρυψε την αλήθεια, η μητέρα της της ρίχνει όλη την ευθύνη για την πίκρα που κουβαλάει, ο Δημήτρης πιέζει για την αλήθεια και ο Φίλιππος την κατηγορεί ότι οι λανθασμένες αποφάσεις της καθόρισαν και τη δική του ζωή.

Χθες η σειρά έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Δείτε εδώ πώς τα πήγαν στα νούμερα τηλεθέασης.