Νίκη Θωμοπούλου: Γενέθλια είχε η σύζυγος του Γιώργου Μαρακάκη - Τα πόσα έκλεισε;

Η εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκη Θωμοπούλου: Γενέθλια είχε η σύζυγος του Γιώργου Μαρακάκη - Τα πόσα έκλεισε;

Τα γενέθλια της είχε χθες η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη, Νίκη Θωμοπούλου και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους. Μια εντυπωσιακή τούρτα την περίμενε και είδαμε φυσικά και την ηλικία της όμορφης Νίκης!

Η ίδια διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο beach bar restaurant του αγαπημένου της και έσβησε ενθουσιασμένη τα 28 κεράκια της.

Αναμφισβήτητα, η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πορεύονται ευτυχισμένοι μαζί κρατώντας όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους. Το 2020 μπορεί να είναι μια πρωτόγνωρη χρονιά για όλους μας, ωστόσο για το ζευγάρι είναι πολύ ξεχωριστή, αφού ήρθε στη ζωή η κόρη του.

Μετά το τέλος του birthday party η όμορφη μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα γενέθλιά της, με τη χαρά της να είναι σχηματισμένη στο πρόσωπό της. “I guess my face and my cake say it all”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε το σώμα της 5 μήνες μετά την γέννα!

Νίκη θομωμούλου γενεθλια 28
Γενέθλια γυναίκας μαρακάκη
Νίκη Θωμοπούλου γενέθλια

Νίκη Θωμοπούλου: Αγκαλιά με την κόρη της - Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της

Η Νίκη Θωμοπούλου περνάει τις πιο όμορφες διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Μαρακάκη και την κορούλα της. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε την κόρη του πριν από λίγο καιρό και από τότε είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Τόσο η Νίκη Θωμοπούλου όσο και ο χαζομπαμπάς Γιάννης Μαρακάκης, δεν ξεκολλάνε από τη μικρή τους.

Μπορεί η Τζοάννα να είναι μόλις τεσσάρων μηνών, όμως δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλάι των ευτυχισμένων γονιών της.

Εδώ και μερικές ώρες η οικογένεια Μαρακάκη έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, με την Νίκη Θωμοπούλου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.