The Bachelor: Όλα όσα δεν δείχνουν οι κάμερες - Τι γίνεται στην βίλα;

Τι κάνουν οι διαγωνιζόμενες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Όλα όσα δεν δείχνουν οι κάμερες - Τι γίνεται στην βίλα;

Μπορεί εμείς να βλέπουμε μόνοι δυο με τρεις ώρες από το The Bachelor, ωστόσο τι κάνουν οι διαγωνιζόμενες και δεν δείχνουν οι κάμερες μέσ στην βίλα;

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στο παιχνίδι και οι γυναίκες που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο απολαμβάνουν τις ανέσεις του σπιτιού και περνάνε χαλαρές στιγμές.

Μάλιστα, τα κορίτσια στο λογαριασμό του The Bachelor στο Tik Tok ανεβάζουν διάφορα βιντεάκια.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη εκπομπή της στο The Bachelor και δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» το νέο ριάλιτι του ALPHA ξεκαθαρίζοντας πόσο έξαλλη είναι με όλα όσα προβάλλονται και με τις σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα κορίτσια.

Με μαγιό και "καυτές" πόζες σε βίντεο κλιπ η Ραφαέλα του The Bachelor

Η Ραφαέλα είναι σε κάθε περίπτωση μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του The Bachelor και εμείς εντοπίσαμε ένα βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί και μάλιστα κλέβει την παράσταση, τόσο με το αποκαλυπτικό μαγιό της όσο και με τις καυτές της πόζες.

Η Κύπρια παίκτρια που έχει σκοπό να διεκδικήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και ήδη από το πρώτο επεισόδιο πήρε το πρώτο πολυπόθητο τριαντάφυλλο πριν καλά καλά ξεκινήσει η τελετή των ρόδων.

Λίγο καιρό λοιπόν πριν μπει στο ριάλιτι του ALPHA, ο Ραφαέλα συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του Ablaze με τίτλο «Stazi».

Η Ραφαέλα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, προκάλεσε ντελίριο σε σουπερμάρκετ, αφού στη θέα της και μόνο αλλά και στα παιχνίδια της με τον Αblaze, η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο. Η νεαρή Κύπρια καλλονή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, κερδίζοντας φυσικά και τις εντυπώσεις.

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες, τα καρφιά της απέναντι στο The Bachelor έριξε και η Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για το ριάλιτι.