Big Brother: Κάθισαν να λύσουν τις διαφορές τους Σοφία και Γρηγόρης - Τα γαλλικά και οι φωνές

Τα βρήκαν τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Κάθισαν να λύσουν τις διαφορές τους Σοφία και Γρηγόρης - Τα γαλλικά και οι φωνές

Το επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με τη Σοφία Δανέζη να είναι έξαλλη με τον Γρηγόρη Τσεκούρα, καθώς του μίλησε για τη μεταξύ τους παρεξήγηση, που εμπεριέχει και την παρουσία του Δημήτρη Κεχαγιά, αλλά και της Ραμόνα.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» κάλεσε τον Γρηγόρη και του ανακοίνωσε πως του είχε μια έκπληξη, αφού πρόσφερε στον ίδιο και τη Σοφία ένα μπουκάλι κρασί, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα, που τους απασχολεί.

Η Σοφία, εκεί, δεν έκρυψε τα νεύρα της απέναντί του, αφού φάνηκε να έχει πει πως την αγνοούσε, επειδή εκείνη τον φλέρταρε έντονα. Ο Κεχαγιάς, άλλωστε, έκανε ολόκληρο θέμα τη μεταξύ τους κουβέντα, ενώ ενεπλάκη και το όνομα της Ραμόνα, καθώς είχε επίσης επισημανθεί πως απέρριψε τη Σοφία επειδή του άρεσε η Ρουμάνα.

Οι δύο παίκτες ανέπτυξαν από την πλευρά τους τη δική τους εκδοχή, με την ένταση να επικρατεί, αλλά στο τέλος φαίνεται πως η παρεξήγηση λύθηκε, με το… κρασί να βοηθά. Χθες, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, έκανε αδιανόητες ζήλιες στην Σοφία.

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Απειλεί να βγάλει την αλήθεια στη φόρα - Έχει ολόκληρο το επίμαχο βίντεο από το Big Brother

Μέσα από μία νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, απείλησε να βγάλει στη φόρα όλη την αλήθεια πίσω από την πολυσυζητημένη του ατάκα, με τον ίδιο μάλιστα να ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του όλο το επίμαχο βίντεο από το Big Brother.

Μπορεί στην αρχή οι αναρτήσεις του να ήταν σπάνιες έως και ανύπαρκτες, με το σκάνδαλο ωστόσο να έχει καταλαγιάσει, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δείχνει να είναι όλο και πιο ενεργός στα social media.

Η πρώτη του ανάρτηση μετά το σκάνδαλο απεικόνιζε μία κρεμάλα - δείτε τη εδώ - αυτή τη φορά όμως επέλεξε να περάσει στην αντεπίθεση.

Σήμερα λοιπόν, μόλις πριν από λίγα λεπτά ανέβασε ένα insta story στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να συζητάει με τους δίδυμους την ώρα που είπε την χυδαία ατάκα περί βιασμού.

Πάνω στο βίντεο αυτό γράφει: «Τι έχουμε εδώ; Το κομμένο βίντεο ολόκληρο; Ποιος είναι τι; Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε τι γινόταν εκεί μέσα;».

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother