Big Brother: Έξαλλος ο Κεχαγιάς με Γρηγόρη και Σοφία - «Να παντρευτούν αν θέλουν»

Τα είπε όλα μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλος ο Κεχαγιάς με Γρηγόρη και Σοφία - «Να παντρευτούν αν θέλουν»

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother με την Σοφία Δανέζη και τον Γρηγόρη. Δεν δίστασε μάλιστα να πετάξει την ατάκα «Να παντρευτούν αν θέλουν».

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχαν οι δυο παίκτες στο δωμάτιο του αρχηγού. Το ότι ο Γρηγόρης είπε «ναι» στο να συζητήσει με την Σοφία και να τα βρουν, τον νευρίασε και αμέσως έριξε τα μούτρα του.

Όταν μάλιστα ο Δημήτρης Κεχαγιάς κάθισε να συζητήσει τα όσα σημειώθηκαν, η ζήλεια του ήταν εμφανέστατη, αφού και χθες έδειξε ότι τον ενοχλεί πολύ να μιλάνε.

Στην Αφροδίτη από την νεύρα του πέταξε απίστευτες ατάκες που σίγουρα θα φέρουν... τσακωμούς.

Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Στο επεισόδιο του Big Brother, είδαμε έναν πολύ άγριο καυγά που συνέβη χθες βράδυ μέσα στο σπίτι, τον οποίο δεν είχαν δείξει οι κάμερες, ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η πρώτη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε όλο περισσότερες στιγμές μέσα από το σπίτι που δεν έχουν προβληθεί στα επεισόδια. Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν όταν είδαμε τον μεγάλο καυγά που στήθηκε στις 4 το ξημέρωμα στο σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σηκώθηκε από τον ύπνο του για να βρει τους δίδυμους και να τους ζητήσει τα ρέστα σχετικά με μία ατάκα που είπαν στην Άννα Μαρία, η οποία πήγε έξω από το δωμάτιο στο οποίο κοιμόταν η Σοφία με τον Δημήτρη και το σχολίασε αρνητικά.

Οι δίδυμοι από τη μεριά τους της είπαν ότι θα το βρει μπροστά του και ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε από τα ρούχα του. Οι τόνοι ανέβηκαν και έγινε κανονικός πανικός, ενώ εκτός εαυτού βγήκε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το ροζ βίντεο της Χριστίνας!