Big Brother: Μια καφετζού προέβλεψε ποιος κερδίζει - Είναι ξανθιά και... κακιά

Πολλά ήταν τα σχόλια μέσα στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Μια καφετζού προέβλεψε ποιος κερδίζει - Είναι ξανθιά και... κακιά

Και όμως στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother αποκαλύφθηκε ο νικητής. Συγκεκριμένα, μερικά στοιχεία έδωσε μια καφετζού και είπε πως θα είναι μια ξανθιά και κακιά.

Ο Θέμης Κανέλλος, την ώρα που έτρωγαν όλοι το πρωινό τους, αποκάλυψε ότι όταν ήθελε να μάθει αν θα έμπαινε στο παιχνίδι, πήγε σε καφετζού η οποία και του είπε ότι θα τον έπαιρναν τηλέφωνο για να μπει.

Λίγο πριν φύγει, του έκανε ακόμη μια αποκάλυψη για το παιχνίδι. Του είπε ότι το έπαθλο θα πάρει μια γυναίκα και μάλιστα ξανθιά που δεν θα χωνεύει κανένας μέσα στο σπίτι.

Να σημειώσουμε πως σάλος επικρατεί στα social media με ένα σχόλιο που κυκλοφορεί και αφορά τον Θέμη Κανέλλο από το Big Brother. «Θα μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή του», γράφει μεταξύ άλλων.

Big Brother Highlights: Οι σκηνές ζήλιας, τα κλάματα και ο παίκτης που ξύρισε εντελώς το κεφάλι του

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother έφτασε στο τέλος του και εμείς σας έχουμε βρει τα hilights των όσων είδαμε χθες βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τις σκηνές ζηλοτυπίας να δίνουν και να παίρνουν, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να ξεσπάει και πάλι σε κλάματα και έναν παίκτη να μη διστάζει να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του.

Big Brother: Έξαλλη η Δανέζη - Οι... ζήλιες του Κεχαγιά για τον Γρηγόρη

Έξαλλη είδαμε να γίνεται στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother η Σοφία Δανέζη. Αφορμή στάθηκε ο Γρηγόρης Τσεκούρας, αλλά και η συζήτηση που έκανε με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Μάλιστα, η... ζήλια του δεν κρυβόταν.

Συγκεκριμένα, η Σοφία πήρε μακριά από το σπίτι τον Δημήτρη, με τον δεύτερο να την ρωτά αν έχει συμβεί κάτι με εκείνη και τον Γρηγόρη. Η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ σήκωσε και τον τόνο της φωνής της με αυτά που έχουν ειπωθεί από παίκτες μέσα στο σπίτι.

Η συζήτηση τους ήταν έντονη, ενώ ακούστηκαν και βρισιές. Βέβαια να πούμε, πως πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η Σοφία Δανέζη είναι όντως ζευγάρι με τον Γρηγόρη.

Big Brother: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Χριστίνα - Ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι

Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του Big Brother ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την Χριστίνα Ορφανίδου. Οι δυο παίκτριες ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι από τα νεύρα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα, μετά την εξομολόγηση της για το ροζ βίντεο συγκέντωσε τους συμπαίκτες της για να τους μιλήσει. Όπως δήλωσε, θέλει όποιος συμπαίκτης της έχει πρόβλημα μαζί της να της το πει ευθέως κάτι που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει ο τσακωμός.

Συγκεκριμένα, ρώτησε ποιος είπε ότι βρίσκεται κοντά στα δίδυμα για να έχει διασημότητα. Τότε η Άννα Μαρία απάντησε πως εκείνη το είπε, με την Χριστίνα να γίνεται έξαλλη. Οι τόνοι ανέβηκαν και όταν της είπε η δικηγόρος ότι «προκαλεί» όλοι έπεσαν να την... φάνε και κανένας δεν την υπερασπίστηκε.

Στη συνέχεια επικράτησε ο απόλυτος χαμός και όλοι φώναζαν! Δείτε ωστόσο και την βίλα στην Πάρο που γυρίζεται το Γερμανικό Big Brother.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία - Η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να κάνει μια εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και να συγκινείται πολύ!

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια του Big Brother μίλησε για τα χρόνια στο χωριό που μεγάλωσε, είχαν περάσει στιγμές που της έλειπαν και τα πρώτα είδη ανάγκης μας αποκάλυψε! Πήγαινε σχολείο και δεν είχε χρήματα να φάει αλλα στους γονείς της έλεγε πως είναι καλά!

Στην πορεία μετά από πολλές δυσκολίες η παίκτρια εξομολογείται πως τα κατάφερε και πήρε υποτροφία να σπουδάζει στην Ιταλία και έτσι αργότερα να βοηθήσει τον κόσμο!

Δείτε την εξομολόγηση της παίκτριας!

Big Brother: Παίκτης ξύρισε... μπόμπα τα μαλλιά του - Έγινε άλλος άνθρωπος

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ο Μεγάλος Αδερφός, ανακοίνωσε την εβδομαδιαία δοκιμασία η οποία ήταν η αφορμή για να ξυρίσει τα μαλλιά του... μπόμπα ένας παίκτης και να γίνει σαν άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα χτυπάει η κόρνα, θα μαζεύονται στο σαλόνι και στην οθόνη θα εμφανίζεται κάποιο όνομα. Το όνομα που θα εμφανιστεί θα πρέπει να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας. Ο Μεγάλος Αδερφός θα τους βάζει από μια δοκιμασία στην οποία θα πρέπει να πουν «ναι», ενώ έχουν μόνο δυο «όχι» συνολικά σαν ομάδα.

Το πρώτο όνομα λοιπόν ήταν αυτό του Βλαδίμηρου ο οποίος έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά του. Κατευθείαν είπε «ναι» και πήγε στο μπάνιο όπου τα πήρε... μπόμπα.

Μετά πήγε στο σαλόνι όπου ακολούθησε "καυτός" χορός μαζί με την Ραϊσα! Δείτε ωστόσο με ποιον τα έχει μέσα στο παιχνίδι η Σοφία Δανέζη.