GNTM 3: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι!

Η τελική 20άδα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι!

To δεύτερο και τελευταίο bootcamp του GNTM 3 έφτασε στο τέλος του και οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν και κέρδισαν τους κριτές θα μπουν και στο σπίτι!

Μετά από μια φωτογράφιση που είχε πολλές ανατροπές καθώς πολλοί ενθουσίασαν και άλλοι απογοήτευσαν, η ώρα έφτασε και οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν ποια είναι τα 10 κορίτσια και ποια τα 10 αγόρια που τα κατάφεραν και πέρασαν στο σπίτι του GNTM 3!

Πολλά φαβορί μπήκαν στο παιχνίδι αλλά έμεινα εκτός και πολλοί παίκτες που δεν είχαν το κάτι παραπάνω! Δείτε εδώ μια εμφάνιση που άρεσε πολύ!

GNMT 3: Άφωνοι οι παίκτες με Καραβά και Βίκυ στην πισίνα - Αυτό είναι το Golden Pass των κριτών

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM 3 και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ποζάρουν μέσα σε πισίνα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Βίκυς Καγία και του Γιώργου Καράβα! Ακόμα έδωσα το Golden Pass!

Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο είδαμε την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα σε μια πισίνα! Έτσι ενημερώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι τι θα είναι αυτό που τους περιμένει.

Στην συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των κριτών για το golden pass, δηλαδή τον διαγωνιζόμενο που κατά την άποψη τους πρέπει να περάσει κατευθείαν στο σπίτι! Δείτε εδώ τον Άγγελο Μπράτη να κάνει πασαρέλα με γόβες!

Ομόφωνα όλοι επέλεξαν τον Κωνσταντίνος Τσεντολίνη

TAGS