Big Brother: "Έστησαν" στον τοίχο την Ραϊσα - Ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother:

Στον τοίχο "έστησαν" οι συμπαίκτριες της την Ραϊσα στο σημερινό Big Brother, με αφορμή το τσακωμό που είχε με την Άννα Μαρία και είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσουν οι σχέσεις τους και να μην μιλάμε.

Όλα ξεκίνησαν από τα δωμάτια, αφού η αρχηγός της εβδομάδας ανακοίνωσε πως δεν θέλει να κοιμηθεί στο μεγάλο. Αυτό ωστόσο φέρνει προβλήματα στα κρεβάτια, καθώς είναι πολλοί και δεν ξέρουν πως να κοιμηθούν.

Οι τόνοι για ακόμη μια φορά ανέβησαν με την Ραϊσα να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού η Χριστίνα της είπε πως αν τσακωθεί ξανά με την Άννα Μαρία θα παρεξηγηθεί. Και αυτό γιατί ενώ τσακώνονται μετά τις μιλάει φιλικά.

Λίγα λεπτά μετά τον τσακωμό τους η Ραϊσα πήγε στην Άννα Μαρία, όπου της είπε πως δεν θέλει να είναι στην αποθήκη γιατί δεν θέλει τσακωμούς και εντάσεις.

Big Brother: Ξέσπασε η Ραΐσα - «Με κούρασες, τέλος»

Ξέσπασε η Ραΐσα μετά από μια συζήτηση που είχε με τα δίδυμα στην αυλή του σπιτιού του Big Brother. Θιγμένη ένιωσε και προσβεβλημένη γιατί θεώρησε πως οι εκδηλωτικές της κινήσεις απέναντι στον Παναγιώτη παρεξηγούνται και μεταφράζονται λάθος.

Το αποκορύφωμα στο ξέσπασμα της νεαρής από την Αλβανία ήταν η αποστομωτική της ατάκα "Με έχεις κουράσει" για να συνεχίσει λέγοντας πως "στην έξω ζωή δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι μαζί σου", πετώντας το τελειωτικό χτύπημα στον Παναγιώτη.

Η Ραΐσα λίγες ημέρες πριν είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον έναν αδερφό από τα δίδυμα όντας ακόμα σοκαρισμένη από την μεγάλη αποκάλυψη. Ωστόσο, στο live οι τρεις τους ξεκαθάρισαν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.

Big Brother: Οικονομική καταστροφή μετά την αισχρή ατάκα του Αλεξανδρίδη - Ραγδαίες εξελίξεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, πηγές από τον ΣΚΑΙ κάνουν λόγο για «οικονομική καταστροφή», καθώς τα διαφημιστικά διαλείμματα του «Big Brother» μειώθηκαν κατακόρυφα, περιορίζοντας σημαντικά τα έσοδα, μετά την αισχρή ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του ριάλιτι αποχώρησαν συνολικά σύμφωνα με το δημοσίευμα, 21 επιχειρήσεις που έκαναν χορηγίες. Η απώλεια των εσόδων υπολογίζεται ότι μπορεί να αγγίζει τα 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Επίσης, το σενάριο της διακοπής του Big Brother που εξετάστηκε, απορρίφθηκε από τον ΣΚΑΙ για οικονομικούς λόγους, καθώς, από τα συνολικά 4 εκατομμύρια που κοστίζει το πρόγραμμα, σχεδόν τα 3 εκατομμύρια έχουν ήδη ξοδευτεί και καθιστούν οικονομικά «αυτοκτονική» για την πρόωρη λήξη του χωρίς δυνατότητα απόσβεσης.. Μιας και μιλάμε για το Big Brother, αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού.