Big Brother: Έφαγε γίδα βραστή η Αφροδίτη - Παραλίγο να την... βγάλει

Εικόνα έπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έφαγε γίδα βραστή η Αφροδίτη - Παραλίγο να την... βγάλει

Θεά και… είδωλο μπορεί να αποκαλέσει κανείς την Αφροδίτη, η οποία έκανε κάτι, αδιανόητο σήμερα στο Big Brother! Ακομπλεξάριστη έφαγε γίδα βραστή. Ενώ, νωρίτερα «τσαίμπησε» την σοκολάτα της.

Η παίκτρια του Big Brother παρέδωσε την αρχηγία της στην Άννα Μαρία, που κέρδισε στη σχετική δοκιμασία, αλλά αποκάλυψε στο «Μεγάλο Αδελφό» μια μικρή… κλοπή που έκανε, αφού είχε πάρει σοκολάτα από την αποθήκη τροφίμων.

Η απάντηση, όμως, ήρθε άμεσα. Ο Big Brother την κάλεσε στο δωμάτιο, για να φάει μια γίδα βραστή που της είχε ετοιμάσει, η οποία έχει… ιδιαίτερη μυρωδιά. Παρότι φάνηκε να μην της αρέσει, η Αφροδίτη τα κατάφερε και κέρδισε την αποθέωση.

Βέβαια αξίζει να πούμε πως η Αφροδίτη έχει άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στον λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε τες εδώ.

Big Brother: Νέο αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης με καυτό σορτσάκι

Το live streaming του Big Brother επέστρεψε πολύ δυναμικά και για ακόμα μία φορά, είδαμε ένα νέο άκρως αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, μίας παίκτριας που καταφέρνει σε κάθε περίπτωση να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σπίτι η Αφροδίτη, έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει με κοντά σορτσάκια, με το μαγιό ή και χωρίς αυτό.

Οι παίκτριες συνεχώς προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα επάνω τους με διόλου κολακευτικές πόζες και ελάχιστα ρούχα, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην αφήνουν ασχολίαστες τις εμφανίσεις τους – εκ των οποίων οι περισσότερες «κόβονται» από τα επεισόδια που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά ωστόσο το εν λόγω πλάνο της Αφροδίτης δεν κόπηκε!

Big Brother Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Big Brother: Απίστευτο πλάνο με Θέμη και Αφροδίτη μέσα στο μπάνιο

Το Big Brother έχει δείξει αρκετά πλάνα που προκαλούν αίσθηση, όπως με τον Θέμη να βρίσκεται στο μπάνιο και την Αφροδίτη να χορεύει... αισθησιακά.

Το πρωινό ξύπνημα είναι μια... ιδιαίτερη υπόθεση, όπως αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο του σόου, με τους παίκτες να έχουν βέβαια και τις δικές τους, ξεχωριστές συνήθειες. Όλοι τους, τουλάχιστον, δείχνουν μια ευαισθητοποίηση στο να κρατάνε το σπίτι καθαρό.

Η καθαριότητα είναι, όπως φαίνεται, και η αγάπη του Θέμη, όπως και ο χορός για την Αφροδίτη, με τα σχετικά πλάνα να είναι, μάλλον, στην ημερήσια διάταξη. Να σημειώσουμε πως έκοψαν πάλι το live streaming του Big Brother γιατί έβρισαν τον Μικρούτσικο.