Big Brother Highlights: Τα πάνω κάτω έφερε η Άννα Μαρία, η καφετζού αποκάλυψε τον νικητή και τα τρυφερά τετ-α-τετ Δανέζη με Κεχαγιά!

όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Τα πάνω κάτω έφερε η Άννα Μαρία, η καφετζού αποκάλυψε τον νικητή και τα τρυφερά τετ-α-τετ Δανέζη με Κεχαγιά!

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother είδαμε εχθές στις οθόνες μας και τα απρόοπτα και οι εντάσεις φυσικά και δεν έλειπαν!

Τσακωμοί , ίντριγκες αλλά και μια καφετζού να αποκαλύπτει ποια παίκτρια θα κερδίσει το παιχνίδι μας έδειξε το σπίτι του μεγάλου αδερφού!

Big Brother: Κάθισαν να λύσουν τις διαφορές τους Σοφία και Γρηγόρης - Τα γαλλικά και οι φωνές

Το επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με τη Σοφία Δανέζη να είναι έξαλλη με τον Γρηγόρη Τσεκούρα, καθώς του μίλησε για τη μεταξύ τους παρεξήγηση, που εμπεριέχει και την παρουσία του Δημήτρη Κεχαγιά, αλλά και της Ραμόνα. Δείτε εδώ την συγκινητική εξομολόγηση της Άννας Μαρίας.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» κάλεσε τον Γρηγόρη και του ανακοίνωσε πως του είχε μια έκπληξη, αφού πρόσφερε στον ίδιο και τη Σοφία ένα μπουκάλι κρασί, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα, που τους απασχολεί.

Η Σοφία, εκεί, δεν έκρυψε τα νεύρα της απέναντί του, αφού φάνηκε να έχει πει πως την αγνοούσε, επειδή εκείνη τον φλέρταρε έντονα. Ο Κεχαγιάς, άλλωστε, έκανε ολόκληρο θέμα τη μεταξύ τους κουβέντα, ενώ ενεπλάκη και το όνομα της Ραμόνα, καθώς είχε επίσης επισημανθεί πως απέρριψε τη Σοφία επειδή του άρεσε η Ρουμάνα.

Οι δύο παίκτες ανέπτυξαν από την πλευρά τους τη δική τους εκδοχή, με την ένταση να επικρατεί, αλλά στο τέλος φαίνεται πως η παρεξήγηση λύθηκε, με το… κρασί να βοηθά. Χθες, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, έκανε αδιανόητες ζήλιες στην Σοφία.

Big Brother: Έφερε τα πάνω κάτω ξανά η Άννα Μαρία - Ο τσακωμός με την Ραϊσα

Τα πάνω κάτω έφερε για ακόμη μια φορά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother, η οποία μπήκε στο δωμάτιο στο Big Brother κι άρχισε να κράζει όλα τα κορίτσια, με αφορμή το περιστατικό με την Χριστίνα Ορφανίδου, όπου είχε αναφέρει μπροστά σε όλους πως προκαλεί. Σήμερα, τσακώθηκε και με την Ραϊσα.

Η ίδια ήταν έξαλλη με το σχολιασμό του περιστατικό από τις συμπαίκτριες της, αρχίζοντας να μιλά… για τόξα και για βέλη από την πλευρά τους, ενώ οι χαρακτηρισμοί δε σταμάτησαν εκεί, καθώς πήγε να τους πει τα ίδια λόγια και στο δωμάτιο, με τις συμπαίκτριές της να τονίζουν πόσο ειλικρινείς ήταν μαζί τους.

Μάλιστα, η Αφροδίτη νευρίασε πολύ με την συμπεριφορά της, καθώς είπε πως δεν σταματάει να μιλάει. Όταν έφυγε από το δωμάτιο ξεκίνησε να την κοροϊδεύει.

Δεν τελείωσε εκεί, βέβαια, καθώς μίλησε για το θέμα και στο «Μεγάλο Αδελφό». «Πηδάει πάνω σε όλους τους άνδρες, τι πράγματα είναι αυτά που κάνει;», ανέφερε μπροστά στην κάμερα, δείχνοντας εκτός εαυτού μαζί της.

Big Brother: Έξαλλος ο Κεχαγιάς με Γρηγόρη και Σοφία - «Να παντρευτούν αν θέλουν»

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother με την Σοφία Δανέζη και τον Γρηγόρη. Δεν δίστασε μάλιστα να πετάξει την ατάκα «Να παντρευτούν αν θέλουν».

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχαν οι δυο παίκτες στο δωμάτιο του αρχηγού. Το ότι ο Γρηγόρης είπε «ναι» στο να συζητήσει με την Σοφία και να τα βρουν, τον νευρίασε και αμέσως έριξε τα μούτρα του.

Όταν μάλιστα ο Δημήτρης Κεχαγιάς κάθισε να συζητήσει τα όσα σημειώθηκαν, η ζήλεια του ήταν εμφανέστατη, αφού και χθες έδειξε ότι τον ενοχλεί πολύ να μιλάνε.

Στην Αφροδίτη από την νεύρα του πέταξε απίστευτες ατάκες που σίγουρα θα φέρουν... τσακωμούς.

Big Brother: Η Άννα Μαρία τους «τρέλανε» στην δοκιμασία - Έγινε αρχηγός της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη τους «τρέλανε» όλους την ώρα της δοκιμασία, την οποία κέρδισε και έγινε αρχηγός της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία έπρεπε με κλειστά τα μάτια και με ένα μόνο χέρι να ανοίξουν το λουκέτο ενός ξύλινου κουτιού. Ο πρώτος που θα το άνοιγε θα κέρδισε την αρχηγία και το δωμάτιο.

Με το που χτύπησε η κόρνα και όλοι πήραν θέσεις μάχης, μόνο ένα κλείδι ήταν αρκετό για την Άννα Μαρία για να ανοίξει το λουκέτο.

Όλοι οι συμπαίκτες της έπειαν σοκ με το που κατάλαβα τι έγινε, με την Σοφία Δανέζη να την λέει «κ@λοφαρδυ».

Big Brother: Μια καφετζού προέβλεψε ποιος κερδίζει - Είναι ξανθιά και... κακιά

Και όμως στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother αποκαλύφθηκε ο νικητής. Συγκεκριμένα, μερικά στοιχεία έδωσε μια καφετζού και είπε πως θα είναι μια ξανθιά και κακιά.

Ο Θέμης Κανέλλος, την ώρα που έτρωγαν όλοι το πρωινό τους, αποκάλυψε ότι όταν ήθελε να μάθει αν θα έμπαινε στο παιχνίδι, πήγε σε καφετζού η οποία και του είπε ότι θα τον έπαιρναν τηλέφωνο για να μπει.

Λίγο πριν φύγει, του έκανε ακόμη μια αποκάλυψη για το παιχνίδι. Του είπε ότι το έπαθλο θα πάρει μια γυναίκα και μάλιστα ξανθιά που δεν θα χωνεύει κανένας μέσα στο σπίτι.

Big Brother: "Έστησαν" στον τοίχο την Ραϊσα - Ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση

Στον τοίχο "έστησαν" οι συμπαίκτριες της την Ραϊσα στο σημερινό Big Brother, με αφορμή το τσακωμό που είχε με την Άννα Μαρία και είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσουν οι σχέσεις τους και να μην μιλάμε.

Όλα ξεκίνησαν από τα δωμάτια, αφού η αρχηγός της εβδομάδας ανακοίνωσε πως δεν θέλει να κοιμηθεί στο μεγάλο. Αυτό ωστόσο φέρνει προβλήματα στα κρεβάτια, καθώς είναι πολλοί και δεν ξέρουν πως να κοιμηθούν.

Οι τόνοι για ακόμη μια φορά ανέβησαν με την Ραϊσα να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού η Χριστίνα της είπε πως αν τσακωθεί ξανά με την Άννα Μαρία θα παρεξηγηθεί. Και αυτό γιατί ενώ τσακώνονται μετά τις μιλάει φιλικά.

Λίγα λεπτά μετά τον τσακωμό τους η Ραϊσα πήγε στην Άννα Μαρία, όπου της είπε πως δεν θέλει να είναι στην αποθήκη γιατί δεν θέλει τσακωμούς και εντάσεις.

Big Brother: Τα τρυφερά τετ-α-τετ Κεχαγιά με Δανέζη και ο τσακωμός στο δωμάτιο

Μερικά πολυ τρυφερά τετ - α - τετ είχαν ανάμεσα τους η Σοφία Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother. Λίγες ώρες όμως αργότερα, σημειώθηκε μια ένταση ανάμεσα τους.

Αφορμή στάθηκε όπως ήταν λογικό από το χθεσινό επεισόδιο, η συζήτηση που είχε η παίκτρια με τον Γρηγόρη, με τον οποίο έλυσαν τις διαφορές τους.

Αφού, λοιπόν η Σοφία τελείωσε την συζήτηση της πήγε αμέσως στον Δημήτρη και τον πήρε αγκαλιά στον κήπο του σπιτιού.

Big Brother: Έφαγε γίδα βραστή η Αφροδίτη - Παραλίγο να την... βγάλει

Θεά και… είδωλο μπορεί να αποκαλέσει κανείς την Αφροδίτη, η οποία έκανε κάτι, αδιανόητο σήμερα στο Big Brother! Ακομπλεξάριστη έφαγε γίδα βραστή. Ενώ, νωρίτερα «τσαίμπησε» την σοκολάτα της.

Η παίκτρια του Big Brother παρέδωσε την αρχηγία της στην Άννα Μαρία, που κέρδισε στη σχετική δοκιμασία, αλλά αποκάλυψε στο «Μεγάλο Αδελφό» μια μικρή… κλοπή που έκανε, αφού είχε πάρει σοκολάτα από την αποθήκη τροφίμων.

Η απάντηση, όμως, ήρθε άμεσα. Ο Big Brother την κάλεσε στο δωμάτιο, για να φάει μια γίδα βραστή που της είχε ετοιμάσει, η οποία έχει… ιδιαίτερη μυρωδιά. Παρότι φάνηκε να μην της αρέσει, η Αφροδίτη τα κατάφερε και κέρδισε την αποθέωση.