Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε τις φωνές στον Μπέλλο στον αέρα - "Το έχεις κάνει.."

Τι ενόχλησε την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε τις φωνές στον Μπέλλο στον αέρα -

Την αργοπορία του Δημήτρη Μπέλλου στο πλατό του Happy Day δεν άφησε ασχολίαστη η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης και γι' αυτό του έκανε μια παρατήρηση στον αέρα της εκπομπής!

Συγκεκριμένα όταν η παρουσιάστρια είδε τον μάγειρα της εκπομπής να πηγαίνει στο πόστο του αργοπορημένος, είπε: «Ήρθε και ο Μπέλλος λίγο καθυστερημένος. Το έχεις κάνει το παστίτσιο και μου έρχεσαι χαλαρός 8:20, ε; Πως είναι έτσι η κουζίνα σου; Θα φωνάξω».

Ο Δημήτρης Μπέλλος πήγε να απαντήσει και τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Δε φοράς μικρόφωνο, έρχομαι σε λίγο». Δείτε επίσης το επικό σχόλιο της παρουσιάστριας για το The Bachelor.

μπέλλος

Ιωάννης Παπαζήσης: Ζήτησε να κάνουν ησυχία οι συνεργάτες της Τσιμτσιλή!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ιωάννης Παπαζήσης που μεταξύ άλλων φάνηκε να θέλει λίγη παραπάνω ησυχία για να μιλήσει με την Σταματίνα!

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την περσινή επιτυχία της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι”, φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha με τίτλο “Αγγελική” που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε μεταξύ άλλων με την οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής για το νέο του επαγγελματικό βήμα και όταν η κουβέντα έφτασε στην περιγραφή του καινούργιου ρόλου του ήρθαν τα πάνω κάτω στο πλατό… Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθούσε κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους να ζητήσει διακριτικά από τους συνεργάτες της, πίσω από τις κάμερες, να κάνουν ησυχία, όμως εκείνοι δεν καταλάβαιναν.

Έτσι, το δύσκολο έργο ανέλαβε ο Ιωάννης Παπαζήσης ζητώντας τους γελώντας να είναι πιο ήσυχοι, ώστε να τους αφήσουν να συνεχίσουν τη συζήτησή τους.