Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπα έντονα για τις φήμες που την θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο - "Ρε ζωά! Άντε να..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπα έντονα για τις φήμες που την θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο -

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη διαρροή του ροζ βίντεο της Χριστίνας του Big Brother αλλά και αυτό με πρώην παίκτρια του MasterChef, φήμες έκαναν λόγο πως κυκλοφορεί ένα ακόμη ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο, μάλιστα, με κάποια Instagram stories που κοινοποίησε διέψευσε ότι η ίδια πρωταγωνιστεί στο εν λόγω βίντεο και ξέσπασε δημόσια κατά αυτών που διαδίδουν ψευδείς φήμες.

“Αηδιάζω με κάποιους εδώ μέσα και κάποιοι δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε καν σαν ύπαρξη. Ρε ζώα κάθεστε να βρείτε sex tapes με μελαχρινές κοπέλες και να πείτε ότι είμαι εγώ; Πόσο τελειωμένοι είστε; Πόσο άνθρωποι χωρίς ζωή είστε; Τι νομίζετε; Ότι είναι μαγκιά; Είστε ξεφτίλα. Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουμε και ζούμε και στην ίδια χώρα. Κάθεστε και αναστατώνετε τις οικογένειές των ανθρώπων. Πόσο ξεφτίλα είστε; Πηγαίντε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε.”, είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το ακατάλληλο βίντεο παίκτριας του Big Brother.

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Έγινε νονά

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει η αγαπημένη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έγινε νονά και δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το βαφτιστήρι της. Στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την τελετή.

Το πανέμορφο μοντέλο έλαμπε στην εκκλησία ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της το βαφτιστήρι της. Επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο μάξι φόρεμα και έπιασε ψηλά τα μαλλιά της.

Μάλιστα, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα από το μυστήριο, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση.

αλεξανδράκη νονά