The Bachelor: Άγριος καυγάς μεταξύ των παικτριών για τα μάτια του Βασιλάκου!

Βαριές κουβέντες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Άγριος καυγάς μεταξύ των παικτριών για τα μάτια του Βασιλάκου!

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε παίκτριες του The Bachelor! Οι παίκτριες φυσικά θέλουν μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη και κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν!

Όπως μαρτυράει ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Happy Day από το νέο επεισόδιο του Bachelor θα ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στην Αντζελίνα και την Εριέττα για τα μάτια του Παναγιώτη.

«Αν ήταν έτσι θα ήσουν και εσύ μέσα στην πεντάδα» ακούγεται να λέει η μία παίκτρια. Και τότε ακούγεται μία εκ των διαγωνιζομένων να λέει με ύφος: «Εγώ δεν ήθελα να «σκοτώσω» τις συμπαίκτριές μου…». Και τότε ξεκίνησε ο καβγάς με την μια αιχμηρή ατάκα να διαδέχεται την άλλη. Δείτε όσα δεν δείχνουν οι κάμερες!

the bachelor καυγάς

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.