The Bachelor: Η μεγάλη αλλαγή της Νικολέττας πριν μπει στο παιχνίδι!

Η φωτογραφία από το κομμωτήριο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Η μεγάλη αλλαγή της Νικολέττας πριν μπει στο παιχνίδι!

Τo Bachelor μετρά μόλις δύο εβδομάδες στον αέρα του Alpha, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αναζητά τον μεγάλο έρωτα ανάμεσα στις παίκτριες του ριάλιτι.

Μάλιστα, από νωρίς, είδαμε τον 30χρονο mr Bachelor να φλερτάρει με αρκετά από τα κορίτσια του παιχνιδιού, με τρία από τα οποία αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά.

Μία από αυτές και η Νικολέττα Τσομπανίδου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική. Στο μεταξύ, άγριος καυγάς σημειώθηκε ανάμεσα στις παίκτριες!

Μάλιστα λίγους μήνες πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, η Νικολέττα αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

the bachelor
η αλλαγή της νικολέτας

The Bachelor: Όλα όσα δεν δείχνουν οι κάμερες - Τι γίνεται στην βίλα;

Μπορεί εμείς να βλέπουμε μόνοι δυο με τρεις ώρες από το The Bachelor, ωστόσο τι κάνουν οι διαγωνιζόμενες και δεν δείχνουν οι κάμερες μέσ στην βίλα;

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στο παιχνίδι και οι γυναίκες που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο απολαμβάνουν τις ανέσεις του σπιτιού και περνάνε χαλαρές στιγμές.

Μάλιστα, τα κορίτσια στο λογαριασμό του The Bachelor στο Tik Tok ανεβάζουν διάφορα βιντεάκια.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη εκπομπή της στο The Bachelor και δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» το νέο ριάλιτι του ALPHA ξεκαθαρίζοντας πόσο έξαλλη είναι με όλα όσα προβάλλονται και με τις σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα κορίτσια.